V sobotu 28.2. čeká Slavii první domácí utkání jarní části ligy!

 

 

Pro Slavii začala jarní ligová sezona vítězstvím v Liberci, kam se vydaly stovky slávistů, kteří si užili jeden z nejlepších výjezdů poslední doby. První domácí střetnutí se odehraje v našem svatostánku v Edenu již tuto sobotu, 28. února ve 20:15, kdy soupeřem budou severočeské Teplice. Naši hráči výhrou v Liberci snižili ztrátu na pohárové příčky a vlili tak do žil naději všem sešívaným. Je proto povinností každého slávisty v sobotu borce v nejkrásnějších dresech přijít podpořit přímo na stadion a dotlačit je k dalším třem bodům v našlapané tabulce!

Všichni si pamatujeme fantastickou atmosféru během podzimních vítězných utkáních s Baníkem, Libercem a Plzní. Pojďme si ji zopakovat a vytvořit bouřlivou kulisu a hostům z Teplic zápas co nejvíce znepříjemnit. Na utkání bude připravena velká choreografie, prosíme Vás o maximální pomoc a respektování pokynů speakerů a dalších známých tváří. V této souvislosti Vás zároveň žádáme, abyste zaplnili zejména prostřední 3 sektory severní tribuny (107, 108, 109) a alespoň do realizace choreografie nestáli na schodech a každý z Vás si našel svou sedačku a to zejména v horních části sektorů.

Na stáncích Tribuny Sever bude v prodeji nová limitovaná kolekce triček a mikin, která se i tentokrát našemu designérovi velmi povedla!

Již v průběhu tohoto týdne a samozřejmě i v den utkání s Teplicemi bude možnost přihlásit se na autobusový výjezd do Plzně, kde nastoupí náš milovaný klub v sobotu 7.3. od 20:15. Do Plzně jsme dokázali v minulé sezoně vypravit 3 plné autobusy a náš cíl je nyní minimálně stejný! Cena výjezdu bude začátkem týdne upřesněna.

 

V sobotu proto všichni doražte do Edenu, všichni na Sever!

 

Ať žije Slavia!

 

 

 

22.02.2015 pan Pivo 0

Komentáře