První jarní výjezd na ligu (Liberec, 21.2.) se blíží, přinášíme proto informace pro jedoucí slávisty!

 

Do Liberce se chystají stovky slávistů, o první jarní zápas naší milované Slavie je obrovský zájem. My výjezd do Liberce pojmeme vzhledem k termínu na konci února stylově „lyžářsko-bobařským“ výletem! Protože je lyžařská sezóna v plném proudu, budou moci Ti z vás, kteří budou chtít, využít našeho ski-busu, který je dopraví až na Ještěd a odtud rovnou na fotbal! Cena permanentní vstupenky na sjezdovky vyjde na pouhých 200,- Kč. Jestli se mezi námi najdou i nějací slávisté, kteří si nebudou chtít užít zimních radovánek na svahu, nevadí - náš ski-bus vás před našim výletem na Ještěd vyloží v Liberci, kde si svůj program před zápasem jistě uspořádáte tak, jak budete chtít!

Na náš „lyžařsko-bobařský“ výjezd se můžete přihlašovat až do pátku 20.2. Cena za dopravu vyjde členy OP/FK na 200,- Kč a 250,- Kč nečleny! Jeden ski-bus už je zcela plný, aktuálně probíhá přihlašování do druhého busu, kde je posledních 20 míst! S přihlašováním tedy neotálejte, přihlašovat se můžete dnes do 19:00, zítra od 10:00 do 17:00 a Ti z vás, kteří to nestihnou, můžou zkusit až v sobotu přímo k autobusu. V takovém případě ale nemůžeme garantovat, že ještě budou volná místa!

Všichni si proto chystejte lyže, boby, sáňky, lopaty, skluzáky a HLAVNĚ PŘILBY A LYŽÁŘSKÉ BRÝLE, které si s sebou vezmeme přmo na stadion, ať všicni vidí, že slávisté neholdují jen fotbalu, ale i jiným sportům, například i lyžování!

Sraz bude v sobotu 21.2. v 9:30 v Edenu, ODJEZD SKI-BUSU je naplánován na 10:00! Nejprve pojedeme vysadit ty slávisty (jestli se tací najdou), kteří neholdují zimním sportům do Liberce, poté pojedeme vyzkoušet sjezdovky na Ještěd!

Utkání na stadionu U Nisy začíná v 17:00.

 

ZÁROVEŇ ŽÁDÁME VŠECHNY SLÁVISTY, ABY SI LYŽÁŘSKÉ BRÝLE DO SEKTORU VZALI I TI, KTEŘÍ DO LIBERCE NEVYUŽIJÍ NAŠE SKI-BUSY A BUDOU CESTOVAT PO VLASTNÍ OSE!

Takže se všichni přihlašujte, obsazujte poslední volná místa v našich ski-busech, vytáhněte kombinézy, HELMY, BRÝLE, lyže, boby, sáně, lopaty, skluzáky či cokoli dalšího co ještě najdete, a jedeeem!

Mezi slávisty také koluje mylná informace, že náš sektor v Liberci je už vyprodaný – je to nesmysl, kapacita sektoru hostů je 600 míst, lístky bez problémů koupíte až na místě před zápasem!

V SOBOTU VŠICHNI NA JEŠTĚD! BUDOU NÁS MRAKY!

19.02.2015 Tribuna Sever 0

Komentáře