V sobotu další ligové kolo na hřišti Bohemians!

Ligový kolotoč se již točí na plné obrátky. Další jízdu absolvuje červenobílý soubor dvě zastávky tramvaje od Edenu na hřišti Bohemians. Slavia je momentálně na druhém místě tabulky, s nulou na straně inkasovaných gólů, ale herně zatím nijak neoslňuje. V závěru minulé sezóny během stíhací jízdy za titulem slávisté na hřišti u Botiče zvítězili 3:1 a všichni doufáme, že budou v této tradici pokračovat a předvedou konečně přesvědčivý výkon před důležitou odvetou s APOELem.

Utkání je na programu v sobotu 19.8. od 18:00 v Ďolíčku, kam vyrazíme společně pochodem od Edenu! Sraz je v 16:30 tamtéž, dress code barva je ČERNÁ! Na sraz dorazte i vy, kteří nemáte ještě lístek, určitě se nějaké vstupenky objeví, ať už u Edenu nebo v Ďolíčku a na utkání se dostanete. Navíc bude možnost si zakoupit něco z nové kolekce Tribuny Sever – triko a klobouček. Od Edenu budeme odcházet mezi 16:45 až 17:00 pěkně v poklidu bez jakékoliv záminky k zásahu PČR, která na to natěšeně čeká.

Na samotném utkání dáme do supportu všechno, co je v našich silách, ať ty zelenobílý žalovníčky za jednou z branek překřičíme. Hostující sektor je na stadionku Bohemians nejhorší, jaký se v normálních civilizovaných zemích vyskytuje, takže o to víc musíme bouřit, abychom našim hráčům vytvořili domácí prostředí a dohnali je ke třem bodům!

Ať žije Slavia!

17.08.2017 Tribuna Sever

Komentáře