Ve druhém zápase nové ligové sezony se Slavia představí na domácí půdě, soupeřem bude Slovan Liberec.

Borci v sešívaných dresech v prvním kole výsledkově sice neuspěli, na půdě mistrovské Plzně však předvedli sympatický výkon, který může být příslibem do budoucna. Natěšení slávisté vyprodali sektor hostů a vytvořili hráčům téměř domácí atmosféru. Jak by to mělo vypadat na každém domácím zápase máme příležitost předvést v neděli 2. srpna, kdy v ideálním čase 17:00 přivítá naše Slavia hosty z Liberce. Mnoho slávistů se nemůže dočkat chvíle, kdy se vrátí na své místo na Tribuně Sever, kterou bychom měli naplnit minimálně tak, jako se nám to dařilo na začátku sezony minulé - každý, kdo byl na loňském utkání proti stejnému soupeři potvrdí, že se jednalo o jeden z nejlepších zápasů poslední doby s vynikající atmosférou, která snesla nejpřísnější měřítka - našlapaný sektor, tisíce bouřících slávistů strhávali k fandění i další tribuny. Pojďme si to zopakovat a vybičovat i hráče na hřišti k maximálnímu výkonu a třem bodům za vítězství!

Na souboj s Libercem chystáme celotribunovou choreografii a potřebujeme pomoc každého z vás! Zaplňte proto zejména prostřední 3 sektory (107, 108 a 109) a to zejména v jejich horních částech. Nestůjte na schodech, každý si najděte svou sedačku a vyčkejte pokynů support leadera a dalších známých tváří. Jen s maximální pečlivostí nás všech dosáhneme požadovaného efektu.

V průběhu celého týdne i v den zápasu si pak prodlužujte své členství v Odboru přátel (více informací zde: http://www.fo-slavia.cz/tri-kroky/ ).

 

Výkop zápasu s Libercem je v neděli 2. srpna v 17:00, do Edenu však doražte mnohe dříve - o první domácí zápasy je vždy velký zájem a u pokladen se tvoří fronty. Doražte na tribunu včas, ať se společně naladíme, v neděli se na severu musí strhnout bouře! 

Všichni do Edenu, všichni na sever!

 

Ať žije Slavia!

26.07.2015 Tribuna Sever

Komentáře