Události v Kutné Hoře - Podpora pro Ultras

Článek uveřejněný na webu proslavisty.cz

 

 

 

Vážení slávisté, sešívaní přátelé,

včera jsme byli s naším mobilním Fanshopem na pohárovém zápase Slavie v Kutné Hoře. Naším cílem bylo potěšit slávisty z okolí blízkého i dalekého slávistickými suvenýry, dresy, náramky atd. Bohužel celý zápas byl ovlivněn neadekvátním zásahem Policie ČR a neprofesionálním chováním některých pořadatelů. Atmosféra, která mohla být vynikající, vyprchala a zůstala bohužel jen pachuť, že do Kutné Hory přijeli řádit nějací chuligáni z Prahy.

Odmítáme kriminalizaci fanoušků a chceme podpořit slávisty, kteří mohou platit (doslova) za chyby policie a pořadatelů a hrozí jim pokuty či jiné sankce za to, že chtěli fandit svému klubu.

Pomoc musí být konkrétní a rychlá a z naší strany tedy poplyne:

  1. 10 % z tržby v Kutné Hoře na účet ultras
  2. 10 % ze všech tržeb v období 3. 9. až 9. 9. na účet ultras

Zároveň vyhlašujeme odměnu 10.000Kč pro toho, komu se svědectvím, trestním oznámením atd. podaří zajistit legální potrestání pro pořadatele, který před zraky policie mlátil Strašáka. Jen úcta k hovězímu steaku nám brání nazvat jej dobytkem. A asi jen pepřový sprej, který policisté používali, je zdůvodněním, proč to neviděli a nepostupovali proti této osobě stejně razantně jako proti fanouškům SKS. Odměna bude rozdělena rovným dílem mezi ty, kteří přispějí k potrestání tohoto jedince.

ProSKS s.r.o. - provozovatel fanshopu SK Slavia Praha


Reakce Tribuny Sever:

Rádi bychom poděkovali slávistům z firmy proSKS za podporu! Kdo tam byl, ten moc dobře ví, jak vše proběhlo. Nejsme žádní ufňukánci, ale situace v Kutné Hoře si žádá řešení právní cestou. Věříme, že nás v tomto boji podpoří také klub! Doufáme, že nás tyto události ještě více semknou! Sešívaní drží spolu!

30.08.2012 Tribuna Sever 23

Komentáře