Utkání s libereckým Slovanem jsme v Edenu nezvládli a soupeři ze severu Čech podlehli zaslouženě 1:3. Na tribunách to byla podobná tragédie...

 

Stejně hrozně, jako skončila podzimní část sezóny, tak jsme skončili i my s psaním reportáží, takže se zde článek z utkání s Libercem objevuje až nyní.

Článek bude velmi stručný, za víc tento zápas rozhodně nestál.

Před utkáním se sešlo přibližně 15 (!!!???), převážně mladších slávistů na natáčení klipu k písničce od Peci. Věříme, že jsme z tohoto počtu a složení dokázali vymačkat maximum a pokud se objeví jedinný kritický názor na osazenstvo klipu nebo na samotný klip, tak ať se dotyčný sám chytne za držku a rozbije si hlavu o zeď. Možnost dorazit měl každý. Neudělal to však téměř nikdo...

Na tribunách samotného zápasu jedním slovem tragédie - jelikož nefungovala zpětná vazba fanoušků s rozeřvavačem, support nestál absolutně za nic. "Pomohl" tomu pochopitelně také výsledek, kdy jsme, nutno říci podle očekávání, prohráli doma v Edenu s druhým Libercem 1:3.

Na tuto podívanou se přišlo podívat něco kolem 3000 diváků (oficiálních téměř 5000 nebylo ani náhodou), z čehož cca. 1000 lidí bylo na severní tribuně, když fandila přibližně polovina.

Na pokřik "Straka ven" se tentokráte nepískalo, naopak se čím dál více přidávaly i ostatní tribuny.

Z nových chorálů se chytil prozatím jen jeden, ten nejjednodušší. Loupežníky raději zapomeneme, znělo to jak v hudební škole. Třetí chorál uvidíme.

Přes zimu si dáváme velké předsevzetí - na jaře se opět zvednout tam, kde jsme byli zvyklí. Začít opět fungovat, protože další neaktivita by nás naprosto zničila. Konečně se rozjede výroba velkých a obouručních vlajek, začneme opět pořádně fandit, fungovat a vymýšlet.

Na Straku nezapomínáme, ale jelikož víme, že nejpozději po sezóně půjde do hajzlu, nezničíme kvůli němu vše, co jsme pracně budovali.

Dobře, že je podzimní sezóna za námi, každý z vás si pořádně odpočiňte a připravte na část jarní, která pro nás začne již 8. ledna výletem do Bratislavy.

Slávisté, je načase se probrat a začít opět fungovat. Krok po kroku se zase dostat z šedého průměru ligy na špičku československé Ultras scény!

Ať žije Slavia!

 

Foto: Vašek (TS),

Fotogalerie

  • Slavia Praha - Slovan Liberec (Vašek - 2011) 1.JPG
  • Slavia Praha - Slovan Liberec (Vašek - 2011) 2.JPG
  • Slavia Praha - Slovan Liberec (Vašek - 2011) 3.JPG
  • Slavia Praha - Slovan Liberec (Vašek - 2011) 4.JPG
  • Slavia Praha - Slovan Liberec (Vašek - 2011) 5.JPG
  • Slavia Praha - Slovan Liberec (Vašek - 2011) 6.JPG
  • Slavia Praha - Slovan Liberec (Vašek - 2011) 7.JPG
12.12.2011 Tribuna Sever 23

Komentáře