Slavia opět nedokázala vstřelit v evropských pohárech branku a prohrála 0:2. Utkání dohrávala bez vyloučeného Martina Vaniaka...    

SK Slavia Praha – Hamburger SV 0:2 (0:1)
Branky: 31. Olić, 90. Petrić (pen.)
Diváci: 17 368 (10 Górnik Wałbrzych) .... sektor hostí ok. 1900 fans

Pro někoho možná smolné utkání, pro dalšího zase totální selhání našich fotbalistů. Všechny mé dojmy přehlušil výkon trojice rozhodčích, kteří k nám přijeli odněkud z asijského pralesa. Naprosto utkání nezvládli a kupili chybu za chybou.

Na tribuně jsme se prezentovali kartoniádou, kde na pozadí z červenobílé šachovnice byl zlatě nápis FORZA. Dále jsme nechali vyrobit přes 200 vlajek na mávání a s ty se používaly v průběhu celého zápasu. Co se týče fandění, tak do obdržené branky bylo na hodně dobré úrovni, ale poté to šlo vyloženě do kytek. Neomluvitelné je, že v kotli zpívala polovina lidí. Spousta z nich začala chodit do Edenu teprve teď nově a hází ramena, že patří do kotle a jací nejsou fandové. Celý zápas stojíte ani hubu neotevřete. Dokonce vám vadí mávání vlajkami, protože nevidíte na fotbal. Máme pro vás radu a dokonce zadarmo. Choďte na jinou tribunu nebo se dívejte raději doma na televizi.

video z fandění (autor Richi)



ohlasy k utkání (autor Pavel Vaníček)

Němci se prezentovali velmi dobrým supportem. Určitě nejlepší hostující fans, co zatím byli k vidění v Edenu. Na začátku zápasu a po gólech chaoticky odpálili také několik červených světlic.

Ostudné je, že po skončení zápasu chybělo 17 vlajek! Ukradli je, ano chápete správně, sami "slávisté"...opravdu povedené dílko v posledním domácím zápase sezony. To jste taková košťata, že vám není hanba sprostě ukradnout vlajky, které si pořídili sami fanoušci? Navíc z peněz, které se vybírají také od fanoušků? Ještě k tomu jsme dalších asi 40 vlajek lidem odebrali při odchodu ze stadionu. Přitom někteří zloději je aktivně bránili a chtěli si je stůj co stůj odnést. Bohužel se tohle musí řešit. V nejbližších dnech budeme zkoumat videozáběry ze stadionu i z jeho okolí. Pokud tam bude vidět, jak někdo vlajku odnáší, dáme záběr na internet. Řešit tento problém budeme také interně a pro zloděje to nedopadne dobře, na to se můžete spolehnout. Poznámka pro věčné odpůrce pyra ... co je horší? Pyrotechnika na tribuně nebo "slávisti" okrádající slávisty? Pokud víte o někom, z vašeho okolí, že si ji odnesl domů, doporučte mu její vrácení zpět a nebo napište na mail: orange@slaviaultras.cz

Připravujeme další fotky, videa. Žilo to také v ulicích, více se dozvíte v chuligánském reportu. Sledujte náš web...

Fotogalerie

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
04.08.2010 Orange 20

Komentáře