Informace k derby!

Veškeré informace k blížícímu se velkému derby na Letné. Slávisté, jdeme všichni!

 

Přinášíme vám slíbené informace k velkému pražskému derby, které se uskuteční již příští sobotu.

První a také největší sraz bude jako obvykle v Edenu a to ve 13:00. Zde bude také probíhat distribuce retro triček a kloboučků dělaných speciálně pro derby. Připravte si proto každý 200,- Kč, ať jdeme všichni oděni jednotně a dosáhneme kýženého efektu. Z Edenu budeme vyrážet ve 14:00.

Další, v pořadí druhý sraz, bude následovat v 15:00 nad vestibulem zastávky metra A Strašnická, kde slávisté, kteří nestihli největší sraz u Edenu, společně počkají na dorazivší pochod. Poté se všichni společně přemístí do útrob metra a vydají se vlakem směr centrum.

Z mnoha důvodů jsme se rozhodli změnit trasu letošního pochodu. Z vlaku tentokrát nevystoupíme již na Muzeu, jak jsme byli zvyklí z pochodů posledních sezón, ale až na stanici Staroměstská! Ze Staroměstské se přesuneme k Rudolfinu.

Před hlavním vchodem do Rudolfina také v 15:45 bude třetí (a poslední velký) sraz. Rovněž zde bude pokračovat prodej naší derby „retro výbavy“. Dojde tady také na možnost se občerstvit a doplnit energii na poslední část cesty. Zejména vás všechny prosíme o spolupráci ve vytvoření reprezentační fotografie před Rudolfinem s Pražským hradem v pozadí!

Kolem 16:30 se poté vydáme na poslední část cesty.

Trasa bude jiná, přesto věříme, že neméně zajímavá. Na sparťanský stadion dorazíme s dostatečným předstihem. Utkání začíná v 19:15.

Nalaďte hlasivky, udělejme si volné sobotní odpoledne a vydejme se všichni pochodem na půdu našeho odvěkého rivala.

Pokud se retro trika s retro kloboučky nevyprodají po cestě, budou distribuovány i před sektorem hostů.

Tento týden probíhá předprodej vstupenek, a to v našem fanshopu. Od 8.4. můžete všichni znovu nakupovat vstupenky! Nedoporučujeme čekat s koupí vstupenek až na den zápasu (i v sobotu budou ale k prodeji pouze ve fanshopu v Edenu!), protože už teď lístky rychle mizí a zbývá jich už pouze posledních pár stovek!

 

Časový harmonogram:

-13:00 sraz v Edenu

- 14:00 odchod z Edenu

- 15:00 Strašnická

- 15:45 Focení u Rudolfina

- 16:30 Odchod na Letnou

 

Otevírací doba fanshopu:

Středa 8.4: 10h – 17h

Čtvrtek 9.4.: 10h – 19h

Pátek 10.4.: 10h – 17h

Sobota 11.4:. 10h – 17h

 

Jdeme všichni!

07.04.2015 Tribuna Sever

Komentáře