První informace k derby se spartou!

Ačkoliv nás v příštím týdnu čeká vršovické derby v Edenu s klokany z Bohemky, přinášíme informace také k velkému pražskému derby, které se odehraje na letné, aby se každý z vás řádně připravil!

 

Již v sobotu od 20:15 nás čeká souboj o krále Vršovic - derby s klokany. Netřeba připomínat důležitost a atraktivnost tohoto utkání. V sobotu všichni na svých místech! Více k zápasu čtěte ZDE.

Abyste si však všichni mohli naplánovat program a řádně se připravit na vrchol jarní sezóny, přinášíme také první informace k největšímu zápasu v naší zemi, k derby mezi odvěkými rivaly. Prestiž utkání naší milované Slavie s městským rivalem netřeba zdůrazňovat. Bojuje se o Prahu, o titul jejího vládce.

Nikdo z vás nesmí chybět a už vůbec ne na stadionu odvěkého soupeře. Ukažme již poněkolikáté, že za svým klubem stojíme v časech dobrých i zlých. Že Slavia je věčná, silná a nikdy nic ji nesrazí. Vyprodejme opět sektor!

Loňský pochod na letnou nedopadnul ze známých důvodů dobře. Nás však nic neodradí a ukážeme všem, že se rozhodně nenecháme otrávit.

Letošní pochod jsme se však rozhodli pozměnit. Ozvláštnit.

Konkrétní informace přineseme v průběhu následujícího týdne, ale již nyní můžeme prozradit, že po několika letech změníme trasu, kterou se společně vydáme. Opět projdeme krásnými ulicemi matičky Prahy a čeká nás reprezentační focení u Rudolfína s pražským hradem v pozadí . Jedno víme jistě - čas si rozhodně udělejte na celý sobotní den!

Letošní derby a pochod jsme se rozhodli pojmout v retro stylu. Každý, kdo na pochod a derby dorazí, připravte si 200 Kč a vyzbrojte se společnou retro výbavou. Bílá trička s retro designem ve stylu slávistické vlajky a slušivý slávistický klobouček bude připraven pro prvních 1000 slávistů.

Veškeré časy, přesnou trasu i doplňující informace čekejte v následujících dnech a týdnech.

Jedno si však zapište okamžitě - na 11.4. 2015 si nic neplánujte. Čeká nás velké derby!

Ať žije Slavia!

29.03.2015 Tribuna Sever

Komentáře