Změny v podmínkách nedělního derby!

Zástupci Tribuny Sever ihned po zveřejnění podmínek pro nedělní derby na stadionu Bohemians začali situaci řešit...

 

 

V pátek v dopoledních hodinách, tedy nedlouho poté, co byly zveřejněny podmínky pro vstup slávistických fanoušků na stadion Bohemians se sešli zástupci TS a klubu Bohemians, aby situaci vyřešili.

Fanoušci Bohemians měli 10 dní přednostní právo na nákup vstupenek, který však nevyužili v plné míře a tak šlo několik stovek zbylých lístků do prodeje ve středu. Tedy ve stejný den, kdy se začaly prodávat lístky do sektoru hostů. 250 vstupenek určených pro slávisty bylo okamžitě vyprodáno, zbytek zájemců se tak přesunul do Ďolíčku a kupoval lístky zejména do sektoru A1. Když byly i ty vyprodány, několik desítek sešívaných koupilo lístky i do zbylých částí stadionu (včetně domácího kotle).

Je pouze chybou fanoušků Bohemians, že svá místa nedokázali vyprodat a dali tak možnost slávistům dostat se na stadion.

Reakce klubu Bohemians na sebe nenechala dlouho čekat, a tak přišel plošný zákaz na vstupu slávistů se suvenýry a dokonce fandění svému klubu v jiných částech stadionu, než je hostující sektor pod pohrůžkou vyvedení ze stadionu a zamezení vstupu. Alespoň tak je vše interpretováno na oficiálních slávistických stránkách.

Zástupci TS se tak setkali se zástupci Bohemians. Bylo nám vysvětleno, že zákaz fandění byl myšlen zejména v kotli domácích. V sektorech na hlavní tribuně (zejména v sektoru A1) nikdo zakazovat slávistům fandění nebude!

Aby se předešlo konfliktům u vstupu s pořadatelskou službou a policií, žádáme všechny slávisty, aby své suvenýry schovali pouze při průchodu na stadion. Na tribuně vám však jejich nošení nikdo zakazovat nebude! Nehodnotíme smysl tohoto opatření, protože pořádek na tribunách si mají vytvářet hlavně sami fanoušci, přesto bude jednodušší a bez komplikací, když před vstupem suvenýry schováme a vyndáme až na tribuně.

Vy, kteří nemáte lístky do sektoru hostů, přesto chcete Slavii aktivně povzbudit, směřujte své kroky zejména do sektoru A1, kde by se měl vytvořit další slávistický sektor, a do kterého mají lístky z 90 % slávisté.

Žádáme také uplakánky a debily z našich řad, aby si nafackovali, případně se ve svých 14-ti letech vyjadřovali pouze ve třídě před kamarády a ne anonymně na různých fórech (zejména fanoušků Bohemians). Za situaci jsou zodpovední pořadatelé utkání a policie, ne fanoušci klokanů. Děláte ostudu nejen sami sobě, ale hlavně všem ostatním slávistům.

Sraz sešívaných je naplánován na neděli od 16:00. Pivo v Edenu poteče proudem, naladíme se na správnou vlnu a vypravíme do Ďolíčku (přibližně v 18:30). Utkání začíná ve 20:15.

Věříme, že sektor hostů společně s částí hlavní tribuny vytvoří sešívaným kvalitní podporu a naši hráči utkání zvládnou. Těšíme se na spolupráci obou "kotlů" - tedy sektoru hostů a sektoru A1!

Ať žije Slavia!

25.04.2014 Tribuna Sever 25

Komentáře