Report z výjezdu do Jablonce.

 

 

 

 

 

Po dalším domácím fiasku s Mladou Boleslaví byl na programu výjezd za krásami Jizerských hor, do Jablonce. Slávisté se zde pravidelně neprezentují bůhví jakými počty a při současné bídě se nedal čekat žádný zázrak. Někteří milovníci chmelového moku vyráží už v dopoledních hodinách za poznáním okolních pivovarů. V sektoru se nakonec objevuje ostudných 150 hlav (milou návštěvou nás poctil i Jackie Chan), další Slavisté okupují podélnou tribunu.

Na tento zápas nebyla připravena žádná choreografie, a tak se v první půli prezentace omezuje pouze na fandění. Ve druhém poločase, kdy Slávisté dohání jednogólové manko, v 65.minutě vzplane několik červených a žlutých ohňů, což dá vynikající efekt. Pyrotechnika jako mnohokrát zapůsobí pozitivně na úroveň supportu a rozjíždí se slušný fanatismus,  většina do půl těla, několik lidí visí na plotě. Vyrovnávací gól dodá fandění další impuls a velmi dobrá úroveň vydrží až do konce, kdy bohužel Jablonec dává vítězný gól.

Ani frustrace z další prohry, ani obavy z hněvu fanoušků nemohou omluvit počínání hráčů po zápase, kteří nepřišli k sektoru poděkovat těm, kteří za nimi vážili cestu a hnali je celý zápas za vítězstvím.

 

Ať žije Slavia!

Fotogalerie

  • Jablonec-Slavia01.jpg
01.10.2013 Chemik 25

Komentáře