První zápas po odchodu jednoho ptáka se neslo ve znamení pozitivní atsmosféry, několika šancí na hřišti a konečně také pozápasové děkovačky...

 

První domácí zápas po "době temna" navštívilo necelých 5000 diváků. Pravdou je, že bylo k vidění velké množství staronových tváří, kteří po svých osobních bojkotech opět dorazili do Edenu, kde tedy ale byli ti, kteří dorazili na předchozí zápasy, když se návštěva téměř nezměnila?

Od začátku se fandí průměrně a bouřlivější atmosféru obstarají vždy jen šance na straně slávistů. Připravena je jedna choreografie, když se na malé plachtě objevilo logo bývalé reality show Vyvolení a vše doplnil nápis "Lepší zůstanou" reagující na změnu na trenérském postu. Vše doplnily balónky a látkové pruhy.

Martina Poustku, nového trenéra Slavie, jsme přivítali ještě nápisem "Martine, držíme palce!". Martin naopak překvapil nás nejen děkovačkou, do které se velmi aktivně zapojoval, ale i předzápasovým výstupem, kdy sympaticky přišel povzbudit fanoušky pod severní tribuny se slovy "Kluci, dneska vás budeme 90 minut potřebovat!". Emotivní trenér se slávistickým srdcem, takového v našem klubu vždy rádi přivítáme...

Hostů dorazilo z Jablonce asi 30, ale slyšet vůbec nebyli.

Po zápase jsme se vrátili k tradičnímu rituálu, slávistické děkovačce. I v menším počtu, který na stadion dorazil, byla děkovačka výborná a v akusticky výborném Edenu se skvěle rozléhala.

Snad bude hned po příštím zápase na Dukle vítězná! Více informací k zápasu Na Julisce přineseme brzy!

Ať žije Slavia!

 

Foto: Vašek (TS),

Video: Blueflash (TS), Richi (SN),

Fotogalerie

  • Slavia Praha - FK Jablonec (Vašek - 2012) 1.jpg
  • Slavia Praha - FK Jablonec (Vašek - 2012) 2.jpg
  • Slavia Praha - FK Jablonec (Vašek - 2012) 3.jpg
  • Slavia Praha - FK Jablonec (Vašek - 2012) 4.jpg
12.03.2012 Tribuna Sever 23

Komentáře