Nabitý slávistický týden, tak se dají nazvat následující "narozeninové" dny!

 

Po posledních týdnech a událostech na stadionech i mimo něj jsme se rozhodli uspořádat veřejnou diskuzi se zástupci Tribuny Sever. V samotné skupině došlo k určitým organizačním změnám, které bychom rádi prezentovali Vám všem.

Na programu bude představení změn, ale zejména diskuse na veškerá témata, která Vás zajímají. Budeme rádi, pokud dorazí i všichni internetoví kritici, aby se mezi slávisty vyčistil vzduch. Rádi bychom šli do následujícího domácí zápasu s čistým stolem, čistou hlavou a všichni se stejným cílem - podpořit Slavii.

Setkání se uskuteční ve čtvrtek 30.10. od 18:00. Slavia nám poskytnula k této příležitosti prostory Boardroomu, které se nachází ve druhém patře stadionu v Edenu (vstup přes VIP recepci vedle McDonaldu).

Všichni jste vřele vítáni!


 

V sobotu od 17:00 nás pak čeká "narozeninový" domácí zápas s Příbramí. Věříme, že se na severní tribuně i v celém Edenu sejdeme v plném počtu a vytvoříme opět naší, tradičně skvělou, atmosféru. Všichni do Edenu, jdeme pro body!


 

 

V neděli 2. listopadu, přesně v den výročí našeho klubu, se pak vrátíme ke kořenům - u příležitosti 122. výročí založení našeho milovaného klubu se uskuteční velká slávistická cyklotour s názvem Tour de Slavia!

Trasa povede po většině důlěžitých míst historie našeho klubu. Od stadionu v Edenu se vydáme na Ohradu, k Obecnímu domu, na Letnou, Strahov i Císařskou louku. Vytvořme sešívaný peleton, který zaplaví ulice Prahy! Přijeďte se dozvědět něco nového o našem klubu, poslechnout zajímavosti a setkat se s kamarády.

Sraz bude v neděli v 10:00 před Fanshopem v Edenu. Rozhlašte událost kamarádům, slávistům, nafoukněte kola, nasaďte helmy, vytáhněte vlajky, rozsviťte ohně, vyrážíme!

Přidávejte se, prosím, do --UDÁLOSTI--- na Facebooku, ať máme alespoň orientační představu, kolik nás vyrazí a můžeme se podle toho organizačně zařídit. Díky!

 

Věříme, že se na všech akcích v tomto týdnu sejdeme ve velkých počtech a ukážeme, že opět táhneme za jeden provaz. Za náš klub, naše barvy, ať žije Slavia!

---122---

27.10.2014 Tribuna Sever 25

Komentáře