Jak se již stalo příjemným pravidlem, i letos pořádá Odbor Přátel Slavie tradiční celostátní setkání přátel Slavie, v jehož rámci se koná i turnaj v malé kopané!

 

 

Odbor Přátel Slavie je nejstarší fanouškovskou organizací v českých zemích a letos slaví výjimečné jubileum – 50 let od svého založení. A kde jinde jej oslavit než v místě, kde hraje i Slavia – v Praze v Edenu! V neděli 22.6. od 9:00 v areálu SK Slavia v Edenu (tréninkové hřiště s umělou trávou u atletického stadionu) tak proběhne již 14. setkání slávistů všech generací. Z původně nesmělého nápadu odbočky z Bělé pod Bezdězem se stala postupně krásná a respektovaná tradice, na níž se každoročně sjíždějí slávisté ze všech koutů naší země a to nejen Ti organizovaní z Odboru Přátel a Fanklubu.

Jako každý rok je hlavním bodem setkání turnaj, do kterého se letos přihlásil zatím rekordní počet – 28 týmů a jen Tribuna Sever postaví do turnaje 4 svá mužstva!  Další atraktivní součástí setkání je pak beseda se zástupcem SK Slavia Praha. Předloni v Plasech dorazil debatovat bývalý generální ředitel Zbyněk Kusý, v roce loňském rovněž již bývalý generální ředitel Jaromír Šeterle. Pokud se tedy chcete dozvědět zajímavé informace z dění v našem klubu, určitě neváhejte a doražte! V jednání je i malé překvapení…

Po celý den bude k dispozici kvalitní občerstvení – pivo, limo a grilované speciality! Připraven bude i stánek se suvenýry fanshopu i stánek Tribuny Sever, kde bude k dispozici řada zajímavých novinek v limitovaných edicích a raritní kousky z dob minulých!

Především jde ale o setkání všech přátel Slavie – uvidíte se se starými známými tvářemi a poznáte přátele nové. Přijďte si vychutnat jedinečnou atmosféru sounáležitosti fanoušků, jakou se žádný jiný český klub nemůže pochlubit a přispějte tak k neopakovatelnému zážitku nás všech – přátel nejstaršího českého klubu, Slavie Praha!

Přátelé Slavie, přátelé mezi sebou! Ať žije Slavia!

Fotogalerie

  • Turnaj OP-01.jpg
  • Turnaj OP-02.jpg
  • Turnaj OP-03.jpg
16.06.2014 pan Pivo 25

Komentáře