Jako každou půlsezonu, i tento podzim vyhlašujeme výjezd podzimu. Volba tentokrát padla na České Budějovice!

 

 

V pátek 24.10.2014 se Slavia představí od 18:00 na budějovickém Střeleckém ostrově a nikdo z vás by neměl chybět v sektoru hostí - pro neúčast na výjezdu podzimu neexistují omluvenky! Budějovické Dynamo se do 1. ligy vrátilo po roční pauze strávené ve druhé nejvyšší soutěži a tak našeho tradičního soupeře navštívíme po delší době, na zápas se řada sešívaných těší, v čele s některými legendami naší fans scény, speciální bus vypravuje pobočka OP ze Strakonic, výjezd do Budějovic bude zážitek!

Vzhledem k nevhodnému času výkopu volíme netradiční formu výjezdu - z Prahy pojedeme vlakem ve 14:33, sraz na Hlavním nádraží ve 14:00. Jelikož nestihneme poslední vlak zpět do Prahy, navštívíme místní výčepy, restaurace a diskotéky, o zábavu tak bude rozhodně postaráno! Zpět do Prahy pojedeme prvním sobotním vlakem - odjezd ve 3:38.

Ti z vás, kteří budou chtít jet zpět do Prahy ještě v pátek mohou využít výjezd Fanklubu, cena již od 200 Kč pro členy OP a FK, více informací zde: http://www.slavista.cz/3-aktuality/499-v-patek-jedeme-na-dynamo.html?cover=nezobrazit

Sledujte FB TS, v průběhu týdne se možná ještě objeví cca 20 míst v dalším autobuse z Prahy.

Na utkání všechny slávisty zve legendární Karel Poborský, za pozvání děkujeme a jelikož jsme slušně vychovaní, odměníme se za něj.

V pátek tedy všichni vlakem do Budějovic na výjezd podzimu 2014!

Ať žije Slavia!

20.10.2014 Karel Poborský 0

Komentáře