Nejdůležitější zápas v roce, domácí derby s odvěkým rivalem z druhé strany řeky Vltavy je tady - již tuto sobotu doma v Edenu!

 

Naší milované Slavii se sice v posledních utkáních výsledkově, ani herně příliš nedařilo, slávisté přesto nadále neúnavně svůj klub podporují doma i venku. Náš svatostánek, Eden, je po dlouhé době vyprodán a sobotní bitvu s historicky největším soupeřem tak bude sledovat zcela zaplněné hlediště, kde musíme mít výraznou převahu, kterou musí cítit i hráči na hřišti!

Slávisté, v minulé sezoně se do Edenu dostal velký počet fanoušků našeho soupeře, kteří se pokoušeli chovat na našich tribunách jako doma. To tentokrát nesmíme dopustit! Každého z vás proto vyzýváme, aby se snažil naše hráče a náš klub podpořit ze všech sil! Fanděme naplno za jakéhokoli stavu, vy, kteří budete na severní tribuně, strhávejte k fandění všechny okolo sebe. A vy, kteří budete na tribunách ostatních, nebojte se a přidávejte se k fandění Tribuny Sever, přidávejte se k pokřikům a chorálům, hráči pomoc nás všech potřebují!

V týdnu proběhla schůzka zástupců Tribuny Sever s vedením klubu, trenérem Beránkem a zástupci hráčů. V kabině je bojovná a odhodlaná atmosféra, hráči se na zápas těší a sami vyjádřili přání, aby fandil celý stadion, nejen severní tribuna.

Zároveň je zde důležitý apel na vás všechny - nenechte se rozhodit tím, co a koho uvidíte na hřišti. Sami jsme viděli, co předvedl po vedoucí brance brankař Brna v minulém zápase a nedivíme se tomu, že někdo neudržel nervy a na golmana prolétlo pár dobře mířených ran. Když se pak ale někteří vejpitci 10 min. baví házením věcí, nepřijde nám to normální. Potřebujeme vyrovnat a děláme tyhle píčoviny. Navíc komu tím prospějeme, druhé straně? Co může po takových věcech následovat? Sítě? Platil a další STBáci na svazu se strašně těší, až budou moci zavést své registry fanoušků, nutnost bimetrických údajů a podobně. Timhle jim akorát dáváme náboje do zbraní, dáváme jim důvod, proč tyhle nesmysly zavádět...

Na utkání je připraveno několik velkých choreografií, důsledně poslouchejte speakery a známé tváře, vaší pomoc bude potřeba zejména v prvních řadách všech 5 sektorů tribuny sever. Plachty držte maximálně natažené, nemlaťe do nich, nedělejte do nich díry a nezkoušejte nad ně vystrkovat hlavu, pár vteřin bez dění na hřišti vydržíte a pomůžete tak výslednému efektu.

Utkání začíná v 18:00, do Edenu ale doražte daleko dříve! Vyhnete se tak frontám u vstupů a současně pomůžete vytvořit tu pravou předzápasovou atmosféru a naladit se na to největší utkání celé sezony!

V sobotu všichni do Edenu, musíme Slavii dotlačit k vítězství, na tribunách i na hřišti!

Ať žije Slavia!

25.09.2014 pan Pivo 0

Komentáře