Report z výletu za kulturou do Teplic!

 

 

 

Přestože se náš klub potácí v sestupovém pásmu, jsou zápasy Slavie nadále natolik atraktivní pro televizní kamery, že jsme opět byli "poctěni" pondělním termínem a přímým přenosem televize. SMRT TV PŘENOSŮM VE VŠEDNÍ DNY!

Do Teplic se rozhodli Slávisté z Tribuny Sever vyrazit opět vlastním busem, jehož kapacita byla již o víkendu překročena. Malý bus vypravil i Fanklub, řada Slávistů se chystala vyrazit po vlastní ose, vlakem i auty. Bylo jasné, že účast bude i na druhém jarním výjezdu velmi slušná! Cesta probíhala tradičně za společnosti nejrůznějších nápojů, což ne každý zvládal. Ke stadionu jsme dorazili chvíli před začátkem utkání. Pokladní u sektoru hostů pak hlásila, že počet prodaných vstupenek se zastavil na čísle 445, což bylo velmi příjemným překvapením. V prvním poločase se zejména v dolní části sektoru hodně slušně fandilo. Na utkání byla připravena zajímavá choreografie - plachta se slavným autoportrétem Pabla Picassa, kterou postupně doplnily 2 nápisy: UMĚNÍ NENÍ MALOVAT...,UMĚNÍ JE FANDIT!

Domácí smetáci ze Sektoru 15 i z mini-kotlíku oficiálního fanklubu si připravili 2 šmoulí prezentace jako reakci na naše choreo z minulé návštěvy Teplic a na podzimní ostudnou prohru. Slyšet k nám téměř nebyli, ale na konci zápasu si připravili pěknou pyro vložku.

Na hřišti se odehrávala stará známá písnička - herně nezaostáváme, máme více šancí a pak prohrajeme hloupým gólem po zbytečné chybě. Vylízaný magor v dresu domácích Matula se pak pokusil kriminálním zákrokem zlikvidovat nejlepšího hráče v sešívaném dresu, Damiena Boudjemu. Doufejme, že svině Švábová tomuto psychopatovi, který již zranil několik hráčů, vystaví stopku na několik zápasů.

Již tento pátek nás ve 20:15, opět díky televiznímu přenosu, čeká doma Znojmo. Koho jiného bychom měli v Edenu porazit? Doražte proto v hojném počtu Tribunu Sever, ať vytvoříme co nejbouřlivější atmosféru.

 

Ať žije Slavia!

Foto: Vašek (TS), supporters.cz

Video: Vltava (MSFO)


Fotogalerie

  • Teplice-Slavia01.jpg
  • Teplice-Slavia08.jpg
  • Teplice-Slavia02.jpg
  • Teplice-Slavia06.jpg
  • Teplice-Slavia04.jpg
  • Teplice-Slavia05.jpg
  • Teplice-Slavia07.jpg
  • Teplice-Slavia09.jpg
  • Teplice-Slavia03.jpg
12.03.2014 pan Pivo 25

Komentáře