Report z další domácí ostudy!

 

 

 

V sobotu večer přijela do Edenu Mladá Boleslav. Před utkáním pokračuje “prodej” speciálně připravených placek a samolepek ke stoletému výročí narození Josefa Bicana. Akce bude probíhat i na výjezdě v Jablonci. Všem dosavadním a budoucím přispěvatelům DĚKUJEME!

Vzhledem k očekávané nízké návštěvě a připravené choreografii byl kotel soustředěn v horní polovině Tribuny Sever. Nakonec byla plánovaná choreografie odložena až na druhý poločas, a tak je pouze před improvizovaným sektorem roztaženo několik vlajek na plot. Již na derby by měla být připravená novinka, která vyřeší problém s věšením vlajek v Edenu. Fandění je v prvním poločase bohužel jen průměrné, chuť jaksi chybí.

Na začátku druhého poločasu je ve středu sektoru roztažena plachta s postavou gangstera-Tony Montana s nápisem: “ZA SVÉ CHYBY MUSÍTE PYKAT”, po stranách doplněno bílými a černými kartony. Na hřišti se odehrává stará, známá písnička, v 70.minutě je to už 0:3. Sever se baví po svém, rozjede fanaticky několika minutový chorál, někteří řádí do půl těla. Jelikož nemehla na hřišti nejsou schona dát gól, tak je potřeba si ho nasimulovat. Po odpočítávání propukne čtyřikrát neřízená radost, odpáleny jsou tři “bonbónky”. Utkání končí další ostudou, tentokrát 0:4. Těsně před koncem se rozlobení slavisti hromadí dole u zídky, aby mohl ocenit další excelentní výkon nekopů. Ti ale zamáchají rukama z půlící čáry a za pískotu zmizí v kabině ukazovat si mobily a kabelky. Škoda, kdyby přišli k sektoru, mohli si ušetřit pozápasou sprchu.

Po utkání se shromaďuje zhruba 150 slavistů před VIP vchodem, potom se přemisťují ke garážím, kde už čekají připravení kukláči a nepouští nikoho do blízkosti výjezdu.

Do derby zbývají už jen dva týdny a tímhle stylem to tedy rozhodně nepůjde!

 

Ať žije Slavia!

Video:

Fotogalerie

  • Slavia-Boleslav01.JPG
  • Slavia-Boleslav02.JPG
  • Slavia-Boleslav04.JPG
  • Slavia-Boleslav05.JPG
  • Slavia-Boleslav06.JPG
  • Slavia-Boleslav07.JPG
  • Slavia-Boleslav08.JPG
  • Slavia-Boleslav09.JPG
16.09.2013 Chemik 25

Komentáře