Povedený výjezd do Teplic měl jedinou kaňku - ztrátu vítězství minutu před koncem řádné hrací doby. Jinak se jednalo o velmi povedený výlet...

 

 

 

 

Výjezd do Teplic byl tentokráte naplánován autobusy TS. Do těch se přes mail přihlásilo více než 110 osob. Na samotném srazu se pak sešlo pouze necelých 70 slávistů. Počítali jsme s tím, než nedorazí všichni, ale téměř 40 osob není normální.

Někteří se omlouvali, někteří se na to prostě vysrali a část z přihlášených jistě byli i nějací "přátelé" z jiných klubů, kteří nemají na práci nic jiného, než stále sledovat naše skvělé stránky a s lehkým mindráčkem hrdině přihlašovat imaginární slávisty (pro příště pro některé - alespoň ten sparťanský znak z profilu mailu změňte).

Nedalo se nic dělat, bylo nás sice méně, přesto se autobusy v pohodě vypravily.

Cesta proběhla v pohodě, i když stavět každých 20 min. na chcaní, to asi na školním výletě nezažijete. Do Teplic jsme dorazili asi hodinu a půl před výkopem.

Po nákupu lístků jsme tak vyrazili do města najít nějakou tu putyku, abychom se řádně připravili. Po chvíli hledání, procházce centrem, pozdravení našich cikánských spoluobčanů jsme našli zapadlou hospodu, která byla otevřená!! To totiž není v neděli v Teplicích jednoduchý úkol.

Po pár pivech jsme vyrazili na stadion. Tam se sešlo přibližně 400 sešívaných (+ další desítky na okolních tribunách). Fandění bylo od začátku velmi dobré, první půli se dobře hecovalo, fandilo se nadprůměrně.

Ve druhé půli byly připraveny dvě choreografie. Tou první byla reakce nejen na "dětskou" choreografii teplických, kterou jsme na naši adresu tak trochu čekali, ale i ukázka, jak by se to na Stínadlech dalo a mělo dělat. Tepličtí si tak poctivě zapisovali, koukali a učili se.

Postavičku teplického (š)mouly doplnily modro-žluté kartony.

Druhým představením byly červeno-bílé vlaječky. Nejprve se nad hlavami objevily jen bílé, následně červené a nakonec kombinace obou barev. Vše doplnilo několik kusů pyrotechniky (která místy hořela po celý zápas). Hezký efekt!

Navíc hráči v tuto dobu vstřelili vedoucí branku, takže se v sektoru začalo slavit a fandilo se velmi dobře.

Když pak minutu před koncem vyrovnali po chybě Juhara domácí, museli jsme se smířit s výborným výjezdem, ale bohužel bez tří bodů.

Oficiální návštěva byla více než 4000 diváků, což však rozhodně v reálu nevypadalo. Domácí se prezentovali téměř nulovým fanděním, pořádně jsme o nich ani nevěděli a slyšet byly zejména debilní domácí tleskátka.

Sektor 15 fandil občas a připravil si na začátku utkání plachtu s oběšeným Bártem s číslem 10 (Martin Fenin). Zvláštní úcta k odchovancům. Odpálili také několik bengálských ohňů, které vypadaly hezky. Fandění od 120 teplických nebylo do našeho sektoru nic moc slyšet.

Menší choreografie se objevila i na protilehlé tribuně.

Cesta zpět proběhla v pohodě, zastávka v McDonaldu se nakonec protáhla kvůli fízlům, kteří byli nějací zmaštění.

Výborný výjezd, hezké chorea, super fandění, jen škoda těch tří bodů.

V pátek nás čeká doma Dukla a pak již derby na spartě, na které chystáme velké věci! Sledujte stránky a těšte se na nejdůležitější zápas jara!

Ať žije Slavia!

P.S.: Díky Slavii za pomoc při povolení chorea. Klobouk dolů také před místní security, která se chovala více než korektně. Kéžby to takhle vypadalo všude!

 

Foto: Vašek (TS), Standa Pivo (TS),

Video: Vltava (TS, MSFO),

Fotogalerie

  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 1.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 2.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 3.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 4.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 5.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 6.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 7.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 8.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 9.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Vašek 2013) 10.jpg
  • Teplice - Slavia Praha (H-brigade) 1.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Standa Pivo) 1.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Standa Pivo) 2.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Standa Pivo) 3.jpg
  • FK Teplice - Slavia Praha (Standa Pivo) 4.jpg
01.04.2013 Tribuna Sever 24

Komentáře