První jarní domácí zápas navštívilo přibližně 4500 lidí. Na hřišti utkání skončilo bezbrankovou remízou...

 

 

Do Edenu podle oficiální zprávy dorazilo přibližně 4500 diváků. Už nemá ani cenu psát, jaká je to ostuda. Ať je situace jaká chce, na klub, jakým Slavia je, je to ostuda.

Na začátku utkání je na severu roztáhnuta plachta s namalovaným knoflíkem a přáním "Vše nej, Ivo!". Vše doplňuje padesátka oslavující životní jubileum tohoto legendárního útočníka našeho klubu. Ivo díky a do budoucna přejeme vše nejlepší, hlavně pevné zdraví!

I přes nižší počet lidí v kotli, než je obvyklé, se zpočátku fandí velmi dobře. Natěšenost na jaro byla asi znát. To však pořádně vydrží pouze do půle. Ve druhé půli, i kvůli absenci megafonu (už je objednán nový), ale hlavně kvůli nervozitě o výsledek, podpora Slavie velmi upadá.

Každý sice chce vyhrát, ale bez naší pomoci to zřejmě nepůjde. A hráčům asi nepomůžeme tím, že si budeme 20 minut v kuse kousat nehty.

Na druhou stranu je třeba říci, že hráči předvádí tragický, naprosto strašný výkon. Tohle vůbec není hodno Slavie. Fotbal naprosto bez systému, bez myšlenky, hrůza, jak hluboko jsme klesli...

Pozitivní tak alespoň bylo, že velká část tribuny skutečně měla jednotnou čepici. Efekt je to opravdu hezký. Čepice budou v prodeji i v Mladé Boleslavi, na Jablonci a případně i dalších utkáních.

Po závěrečném hvizdu a krátkém poděkování hráčů se část fanoušků odebírá do nedaleké haly v Edenu, kde se konalo derby mezi Slávií a Bohemkou.

Hala byla ze 3/4 zaplněna a hráči, ač většina nejlepších před sezónou odešla právě do konkurenční Bohemky, utkání zvládli fantasticky. I přes to, že téměř celý zápas prohrávali nakonec otočili skóre v poslední minutě a slavili tak velmi cenné vítězství 5:3. Atmosféra byla v hale zpočátku velmi dobrá, na začátku druhé půle se však většina fandících zapomněla asi v hospodě, což ale vykompenzoval konec utkání, kdy se bouřilo výborně a závěrečná děkovačka stála rozhodně za to! Takhle se bojuje na hřišti!

V neděli od 17:00 nás čeká výjezd do Boleslavi. V nejbližších dnech zveřejníme informace o výjezdu. Je to nejbližší výjezd, takže by nás tam měly být stovky!

Ať žije Slavia!

 

Foto: Vašek (TS), isport.cz,

Video: Blueflash (TS),

 

Fotogalerie

  • Slavia - Teplice (Vašek - 2012) 1.JPG
  • Slavia - Teplice (Vašek - 2012) 2.JPG
  • Slavia - Teplice (Vašek - 2012) 3.JPG
  • Slavia - Teplice (Vašek - 2012) 4.JPG
  • Slavia - Teplice (Vašek - 2012) 5.JPG
  • Slavia - Teplice (Vašek - 2012) 6.JPG
  • Slavia - Teplice (Vašek - 2012) 7.JPG
  • Slavia - Teplice (isport.cz) 1.jpg
27.02.2012 Tribuna Sever 23

Komentáře