Druhé domácí utkání před diváckou kulisou přivedlo do Edenu po dlouhých letech pražskou Duklu. Jak utkání zejména pohledem z tribun vypadalo čtěte v článku...

Okolí stadionu před zápasem sice vypadalo rušněji než obvykle, ale na to, že by se v Edenu mělo odehrát malé pražské derby to rozhodně nevypadalo. Konečná návštěva cca. 6600 diváků v konečném důsledku a vzhledem k okolnostem není ještě tak žalostná.

Zpočátku se fandilo velmi průměrně, celé to bylo takové nemastné neslané. Je třeba podotknout, že megafon na stadion v Edenu už zkrátka nestačí. Ať už se jedná o pokyny k choreografii nebo hecování fandění, není megafon to pravé ořechové, protože vždy slyší jen ten okruh lidí, na které je megafon namířen.

V první půli byla také připravena choreografie, kdy jsme se pokusili trošku oživit dění na tribunách v Edenu. Pohyblivá choreografie nevyšla na 100%, byla pro nás spíše zklamáním, přesto to oživením rozhodně byla a pro nás velkým ponaučením před dalšími takovými kousky.

Žlutý tank cestoval po severní tribuně z leva do prava. Stíhačka ho "stíhala" tím samým směrem. Jakmile se dostala nad tank, vyletěly bomby, které tank zničily. Vše doplnil nápis "Zničte Duklu!". Škoda jen zpočátku dříve vypuštěných bomb, hold se jednalo o střely "vzduch-země-vzduch-země". :-)

Druhá půle pak byla tragická na hřišti i ve hledišti. Objevilo se sice pár světlých okamžiků, ale fandění ten den, nejspíš kvůli dění na hřišti nestálo zkrátka za nic.

Zkusil se opět také chorál s východní tribunou, který nedopadl nejhůř, snad všichni již vědí, o co jde a při lepším průběhu utkání a za lepší situace si ho každý s chutí zazpívá.

Po remíze 0:0 se téměř celý stadion dožadoval rezignace trenéra Petrouše. Hráči se k severní tribuně trousili velmi rozpačitě. Nakonec se však odhodlali a zavalila je zde sprška nehezkých slov, ale i motivací, děkovačka proběhla tradičně.

Snad se hráči vzpamatují, protože budíček už je dávno za námi! Čeká nás derby na letné a pokud nezačnou na hřišti jezdit po prdeli, dostaneme bůra. My však budeme u toho v dobrém i ve zlém!

Informace k derby se zde objeví velmi brzy! Všichni na derby!

Ať žije Slavia!

 

Foto: paliol, foto TS bude doplněno!

Video: Vltava (MSFO)

Fotogalerie

  • Slavia Praha - FK Dukla (paliol 2011) 1.jpg
  • Slavia Praha - FK Dukla (paliol 2011) 2.jpg
  • Slavia Praha - FK Dukla (paliol 2011) 3.jpg
  • Slavia Praha - FK Dukla (paliol 2011) 4.jpg
  • Slavia Praha - FK Dukla (paliol 2011) 5.jpg
17.09.2011 Tribuna Sever 23