Zimní přestávka...

Informace o chystaných akcích v zimní přestávce...

 

 

Po velmi nepovedené podzimní části přišlo pro některé z nás vítané osvobození v podobě zimní přestávky. Jedni jsou lačni po fandění již dva dny po posledním utkání, jiní se těší, až si od letošní Slavie odpočinou, další řeší problémy, do kterých se Slavia dostala...

Co nás v zimě čeká?

Nejdříve si mezi sebou vyhodnotíme otevřený dopis, který jsme našemu vedení poslali a další kroky, které učiníme. Následovat bude veřejná schůze s ředitelem Miroslavem Platilem, na kterou věříme, že dorazí všichni internetoví rozumbradové a chytrolíni a kde doufáme, že se sejdeme v hojném počtu! Je to ideální příležitost k tomu říct od srdce, co nás trápí (možná spíš mrdá).

Přesné info o konání této akce přineseme v nejbližších dnech.

Poté bychom rádi zimní přestávku využili nejen ke konstruktivní pomoci Slavii v této těžké době (o tom, že managersky naprosto selhal předseda představenstva Rosen není pochyb, teď jen rozhodnout, jak dál), ale také k realizaci slibovaných suvenýrů (trička, mikiny) a dalších věcí, na které konečně najdeme volný čas.


 

Víkend Šampiónů

Příjemnější akcí pak bude každoroční turnaj v malém fotbalu ve vysočanské O2 aréně, který se uskuteční stejně jako loni pouze v jeden den a to v sobotu 8.1. 2011.

Ač byl tento turnaj ještě poměrně daleko, organizačně jsme nezaháleli a zajistili několik novinek pro letošní ročník. Již loni byl vidět daleko větší zájem o tuto akci na slávistické straně. Jakmile však byly nám dva přidělené sektory vyprodány, další slávisté se téměř neodhodlali hromadně kupovat lístky do dalších sektorů a přišli jsme tak o spoustu aktivních sešívaných.

Povedlo se nám proto pro letošní ročník vyjednat sektory 3! Dva zůstanou stávající, ke kterým se přidá jeden, ve kterém v předchozím roce sídlili klokani. Ti se letos přesunou vedle sparťanské lůzy, tudíž budeme mít dva tradiční konkurenty naproti sobě. Nově bude také povolen megafon, který v minulích ročnících velmi chyběl.

Když už se tato organizační novinka povedla prosadit, bylo by naší obrovskou ostudou, pokud bychom nedokázali tyto 3 sektory v domácím městě vyprodat a my naopak věříme, že to pro slávisty bude impuls, aby se tento rok stal pro nás zlomovým, halu ve Vysočanech jsme ovládli a ukázali, kdo vládne na tribunách!

Konkurence bude letos jistě velká. Dorazit by měli tradičně hojně klokani, pár sparťanů a také daleko více fanoušků Slovanu Bratislava a žilinských šošonů! O dalším složení se necháme překvapit...

Opravdu bude na co se těšit!


 

Zapomenout bychom také neměli, že sezóna stále pokračuje našim futsalistům, na které bychom rádi uspořádali nějaký ten výjezd a pochopitelně také našim hokejistům, kterým se příliš nedaří a nízké návštěvy dělají Slavii velkou ostudu. Proto bychom měli aktivně pomoct na tribunách...

Nuda v zimní přestávce jistě nebude a o veškerých akcích (ale i o dalších věcech) se včas dočtete na těchto stránkách...

Ať žije Slavia!

25.11.2010 Tribuna Sever 22

Komentáře