Slávisti, vstávejte!

Slávisti, vstávejte! Výzva slávistům od hnutí Desítka pro Domácí!

 

 

 

Přátelé, kamarádi, Slávisti!

Dnešní článek v Hospodářských Novinách a následně na serveru iDnes potvrdil to, co jsme si nechtěli připustit ani v těch nejhorších představách: Nejslavnějšímu českému fotbalovému klubu Slavii Praha hrozí zánik! Alespoň pak v jeho stávající podobě.

Vedení klubu potvrdilo, jmenovitě pak generální ředitel M.Platil ,že zvažuje insolvenční stav. Co by to znamenalo? Pravděpodobně změnu vlastníka klubu, potažmo však efekt v podobě zastavení přestupů, omezení fungování klubu a v neposlední řadě také přezkoumání licenční komisí ČMFS, která může rozhodnout dokonce i o odejmutí licence klubu = vyřazení z Gambrinus Ligy.

Chcete ještě nějaký důkaz, že situace na Slavii není vážná? My ne.

Slavia potřebuje Vaši podporu. Pomozte svému klubu – pojďte volit Desítku pro Domácí. Můžeme slíbit jenom jediné: uděláme všechno pro to, aby tradice zůstaly zachovány. Chceme, aby se Praha 10 stala spoluvlastníkem klubu a stadionu s rozhodujícími pravomocemi. Nedovolíme, aby naše milovaná Slavia následovala svého času světoznámou Duklu a přestěhovala se do Kolína, Benešova či Rakovníka a následně ztratila i svoje jméno. Pomozte nám zachránit Slavii!

 

Ať žije Slavia!

Desítka pro Domácí

Fotogalerie

  • Pozvánka 1.jpg
  • Pozvánka 2.jpg
  • Pozvánka 3.jpg
13.10.2010 Desítka pro domácí 22