Nedělní akce na Tribuně Sever!

Slávistů se na Severu sešlo jen přibližně 100 -120, což je sice ostuda, ale přesto akce splnila svůj účel...

 

V deštivém počasí v neděli odpoledne se na srazu v restauraci kousek od hokejového stadionu Slavie schází přibližně 80 slávistů. Zejména počasí a lenost je nejspíš hlavním důvodem takhle malého počtu, což je určitě škoda.

Po chvíli občerstvení se vydává celá skupinka k našemu stadionu v Edenu. Zde přichází první hecování s ostravskými, kteří jsou tentokrát jako hosté v rohu u naší tribuny a využívají proto vstup č. 2.

Za stálého zpívání, skandování a při nechápajících pohledech přihlížejících bohemáků se přesouváme k pokladnám. Zde se k nám přidávají další slávisté, trošku předbíháme frontu a kupujeme lístky.

Při příchodu na stadion začíná další hecování s hosty z Ostravy. Skandování se poté mění  v jejich pokus dostat se skrz zábrany v koridoru na nás, což se jim nedaří a dostávají se do potyček s policií.

Poté přichází přerušení zápasu (který nás mimochodem velmi zajímal :-)) a všechny tři tábory si společně zařvaly proti policii a také na podporu pyrotechniky, kterou ostravští v poměrně velkém počtu odpálili.

Sem tam si zazpíváme nějaký ten slávistický chorál, jinak je do půle klid. O půli odcházejí mimo tribuny všichni fanoušci ze všech tří "kotlů" a na tribuně Bohemáků se objevují transparenty "Český fotbal pro fanoušky" a "Správná volba", kde je vyobrazena láhev piva s logem té správné Desítky.

V sektoru Baníku se také objevuje transparent "Český fotbal pro fanoušky" a na naší severní tribuně se objevuje malba loga Desítky pro Domácí s nápisy "15 - 16 října, Praha 10" a "Slávisté volí Desítku!"

Po pěti minutách se všichni vracejí na svá místa, všechny tribuny si společně zatleskají a my se začínáme bavit po svém. Dělený pokřik s přebíháním, vláček po tribuně,  o zábavu bylo postaráno.

Na konci ještě poslední hecování s chachary, na děkovačku hráči tentokrát nedorazili (jak to?!) a odchází se domů.

Nechtěli jsme, aby bohemáci přišli na naši tribunu, jak mají o půli ve zvyku, chtěli jsme podpořit Desítku pro Domácí a to vše se také podařilo. Bohemákům byl zemezen vstup na naši tribunu kvůli naší účasti, tudíž naše místa zůstala nedotčena.

Díky všem, kteří dorazili.

Ať žije Slavia!

 

Foto: chachari.cz, janinaFCB, deniksport.cz,

Fotogalerie

  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (chachari) 1.jpg
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (chachari) 2.jpg
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (chachari) 3.jpg
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (chachari) 4.jpg
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (chachari) 5.jpg
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (chachari) 6.jpg
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (chachari) 7.jpg
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (janinaFCB) 1.JPG
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (janinaFCB) 2.JPG
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (deniksport) 1.jpg
  • Bohemians 1905 - Baník Ostrava (deniksport) 2.jpg
27.09.2010 Tribuna Sever 22

Komentáře