Informace k aktuálnímu dění!

Byl jsem upozorněn na množící se nervózní příspěvky v diskuzích a každý den nás většinu obdarováváte množstvím mailů. Nenapíšu k tomu žádný formální článek, ale jen kratší, lidský komentář a pár odpovědí...

Kruciprdel lidi, přemýšlejte prosím trošku. Všechno, co děláme kolem Slavie, děláme ve volném čase. Snažíme se vždy všechno dělat tak, aby se včas články a informace objevovaly na internetu.

V současnosti se vše sešlo v nejnevhodnější chvíli, řeší se toho opravdu moc a do toho všeho množství zápasů i našich jiných povinností. Většina z nás pracuje, studuje a nevímco ještě, věřím proto, že všichni z vás pochopí, když se o nějaký ten den zpozdíme s informacemi nebo články.

Včerejší schůzka, telefonáty, maily, do toho osobní povinnosti, opravdu to není jednoduché. Dnes se také uskutečnila 3,5 hodinová schůze na svazu za účasti zástupců klubu a zástupců fanoušků většiny prvoligových a některých druholigových klubů, na které se nejvíce řešila pyrotechnika a další důležitá fanouškovská témata (přineseme samostatný článek), což nám času a energie také nepřidalo.

Chápeme, že u většiny z vás roste nervozita, ale věřte, že pro nás to také není jednoduché a  proto bychom vás chtěli všechny požádat - kurva trošku nám věřte. :-)

Jsme fanoušci, srdcaři, stejně jako vy, cítíme většinu věcí stejně jako většina z vás a ač jsme většinově mladí lidé, tak máme v hlavách mozky, máme svoji hrdost a nenecháme se po mnoha zkušenostech jen tak někým oblbovat.

Příští rok jsme prohlásili, že pokud se Bohemians přestěhují do Edenu, nebudeme navštěvovat domácí zápasy. Ač jsme absolvovali množství schůzek (a další nás čekají), nic se na tom nemění a ani nezmění.

Co se týče sobotního zápasu, omlouváme se, že jsme nepřinesli informace ve středu, jak jsme avizovali, ale vrátili jsme se unavení a pozdě z výjezdu do Plzně.

Situace se každým dnem mění, jisté však je, že určitý protest se uskuteční, jaký však, to nemůžu zatím přesně říci. My něco samozřejmě připravíme a ať to bude choreografie či nějaká akce, určitě něco proběhne.

Zítra se uskuteční schůze Ultras s generálním ředitelem Petrem Doležalem v dopoledních hodinách a následně v těch odpoledních se pan generální sejde s ostatními fanoušky. Při této příležitosti se sejdeme i my, zástupci Ultras a dohodneme se, jaké další kroky učiníme. Toto téma je tak citlivé, že jakékoliv rozhodnutí jednotlivce od stolu není úplně na místě.

Další otázkou také bylo, jestli se zúčastníme rozlučkového zápasu s Vladimírem Šmicerem a odpověď je ANO a věříme, že v co největším počtu přijdeme povzbudit sešívané bojovníky proti tradičnímu rivalovi. Bude to jistě souboj na ostří nože a pro nás nejspíše MINIMÁLNĚ roční rozlučka s Edenem.

Dále se omlouváme všem, kteří píší e-maily, ale při tom množství není v současné situaci v našich silách na všechny odpovídat a odepisovat, ale všechny samozřejmě vnímáme a čteme!

Důležité teď je dorazit v co největším počtu vyjádřit svůj názor v pátek ve tři hodiny do Edenu, následně přijít v sobotu na utkání s Jabloncem a v úterý na rozlučku s Vladimírem Šmicerem!

Nebudeme dále nic slibovat, už žádné konkrétní termíny, ale k sobotnímu utkání se zde nejspíše objeví konečné informace.

Díky za pochopení.

Ať žije Slavia!

06.05.2010 Strašák 0

Komentáře