Derby se bohužel nevydařilo, my ale vyrazíme naši Slavii podpořit znovu, tentokrát do Jihlavy!

 

 

Ligová sezóna nabírá neúprosné tempo a sotva je za námi derby, již musíme soustředit své síly na další utkání - v sobotu od 17:00 nastoupí borci v sešívaném v Jihlavě a my u toho nebudeme chybět! Minulé dva výjezdy v Jihlavě bylo hodně horko, s otevřenou náručí nás tam nevítají, přesto ale musíme Slavii podpořit, aby přerušila neúspěšnou sérii porážek a konečně se zase vrátila na vítěznou vlnu. Pikantní je souboj jistě i pro našeho bývalého trenéra Radu, který (zatím) sedí na jihlavské lavičce.

Sobota odpoledne je sice ideálním termínem, v neděli máme všichni dost času na odpočinek, bohužel je však z Vysočiny špatné vlakové spojení, a tak opět vypravujeme ve spolupráci s Odborem přátel autobusový výjezd!

Cena výjezdu je 230,- Kč pro členy OP či Fanklubu, 300,- Kč pro nečleny. Přihlašovat se klasicky můžete ve fanshopu v Edenu. Připomínáme, že zítra je fanshop uzavřen, ve středu a v pátek je otevírací doba 10:00 - 17:00, ve čtvrtek 10:00 - 19:00.

Nenechávejte přihlašování na poslední chvíli - všechny dosavadní autobusy byly zatím zcela zaplněny a v sobotu by na Vás již nemuselo zbývat místo!

Po cestě bude pro žíznivce opět možná překvapení!

Čas odjezdu bude upřesněn v průběhu týdne po dohodě s dopravcem, počítejte však okolo oběda.

Ať žije Slavia!

29.09.2014 pan Pivo 0

Komentáře