Report z parády s Jihlavou!

 

 

 

Týden po prohraném derby přivítali sešívaní v Edenu Jihlavu. Na začátek zápasu jsou připraveny dva vzkazy směrem k vedení fotbalové asociace. První z nich je věnován arogantnímu ksindlovi Berberovi za své poslední výroky na adresu Barošových slov o poměrech v českém fotbale. Akce to byla celorepubliková, domluvená napříč všemi aktivními tábory v zemi. Bonusem byl další nápis pro zbylé dva dobráky FAČRu, Peltu a Damkovou, aby už konečně odtáhli pryč z českého fotbalu. Jak se ukázalo, bylo tohle z pohledu slávistických fanoušků to nejzajímavější, co zápas nabídl.

Psát o tom, co se odehrávalo na hřišti, je ztráta času a energie. Slávisté na hřišti podali hanebný výkon a jen díky výborně chytajícímu Berkovcovi svítilo po 90. minutách na tabuli jen 1:2. Stejně jako před rokem budou ještě sešívaní bojovat o zachování prvoligové příslušnosti. Naštěstí v tomto kole poslední dva zoufalci z Budějovic a Hradce také ztratili všechny body, a tak je náskok na sestupové pozice sedmibodový. Je potupa, že se klub jako SLAVIA PRAHA musí zabývat výsledky nějakých bezvýznamných lokálních klubíčků.

V sobotu čeká červenobílé venkovní zápas v Jablonci a s aktuální fazónou a proti Mírovi Peltovi to bude velice obtížné. Slávisté, zmobilizujte morální síly a v sobotu vyrážíme všichni na sever Čech, podrobněji se vše dozvíte zde - http://www.slaviaultras.cz/t/55069-V-sobotu-vsichni-do-Jablonce.html.

 

Ať žije Slavia!

Foto: Vašek (TS), supporters.cz

 

Fotogalerie

  • SKS-Jihlava012015.jpg
  • SKS-Jihlava032015.jpg
  • SKS-Jihlava022015.jpg
  • SKS-Jihlava042015.jpg
  • SKS-Jihlava052015.jpg
  • SKS-Jihlava062015.jpg
19.04.2015 Chemik

Komentáře