Kupujte permanentní vstupenky na TS!

V pondělí 9.7. začal prodej permanentních vstupenek na novou sezónu 2012/2013

 

Po dvou předcházejících sezónách, kdy naší milované Slavii hrozil zánik, v Edenu obtěžoval nežádoucí zelenobílý vetřelec a je škoda slov pokračovat, je ta nová, očekávána s mírným optimismem.

Klubového chameleona a lidskou zrůdu (mimo jiné podle posledního rozhovoru jeho srdce znovu patří na Letnou J) a trenérskou nulu se podařilo vyhnat, klokan odskákal o dvě zastávky dál, udavač Platit zmizel z klubového managementu, vedení se podařilo před sezónou přivést zpátky dříče Karola Kisela a sehnat další posily, při prvním zápase bude otevřen v Edenu nový fanshop, který budou provozovat slavističtí srdcaři. To všechno dává naději, že Slavie nastoupila cestu k návratu do pozic, kam její jméno neodmyslitelně patří.

Předchozí temné období vedlo k roztříštění sil červenobílých fanoušků, část bojkotovala úplně, část pouze domácí zápasy a v návštěvnosti se to zákonitě projevilo. Teď už není důvod k jakýmkoliv bojkotům a je na nás abychom opět začali tahat za jeden provaz a ukázali svojí sílu. Přestože máme nejdražší vstupné v lize (nejlevnější permanentka na sezónu, na severní tribunu, stojí 1800 Kč, pro permanentkáře z minulé sezóny 1400 Kč), pojďme houfně skupovat permanentky. Aktivně fandící do sektoru 108, případně přilehlých 107 a 109, byla by přece krása vyprodat celý sever. Pevně věříme, že budou platit slova Zbyňka Kusého a část z utržených peněz bude aktivně použita na rozvoj Slavie, k čemuž koupí permanentky přispěje každý z nás. Tak neváhejme, ať to každý zápas na plném severu pořádně vře!

 

11.07.2012 Tribuna Sever 0

Komentáře