Tribuna sever vs. Chachaři

Blíží se fanouškovský vrchol podzimní části ligy!

 

 

Souboj dvou nejlepších fans táborů v ČR klepe na dveře! Pokud chceme na tribunách vyhrát, rozhodně nemůžeme pokračovat v našich posledních výkonech. Stále máme největší kotel v lize, úroveň supportu a jeho četnost ale upadla. Nastalo u nás uspokojení, mysleli jsme si, že se všechno udělá jaksi samo. Negativních vlivů je však více (hlavně nejasná situace okolo klubu, otřesné výsledky fotbalistů atd.) Je na čase dát se dohromady. Spojme se, jako to dokážeme jen my a všem ukažme, kdo je králem českých tribun!

Náš trenér se spokojí s remízou proti slabým soupeřům, my máme rozhodně větší cíle. Slavia je tradice a my na remízy nehrajeme. Poražme na naší posvátné půdě našeho nejsilnějšího možného soupeře, fanoušky Baníku Ostrava! Každý z nás musí začít sám u sebe! Nespoléhejme se, až začnou fandit lidé vedle nás. Pojďme se navzájem strhávat, fanděme jako jeden muž. Poslouchejme pokyny hlavního rozeřvávače.

Po delší době chystáme i pořádné choreografie (včetně několika překvapení a novinek), bude s nimi potřeba pomoci. Kdo má zájem přidat ruku k dílu, ať se na dalším zápase přihlásí u aktivních dole v kotli. Jelikož budou choreografie docela finančně náročné, prosíme vás o podporu jakoukoli částkou. Buď můžete přispět na následujících domácích zápasech, kde budou probíhat sbírky, anebo nám zašlete příspěvek na choreofond. Předem děkujeme!

Jelikož je potřeba se na tento vrchol pořádně připravit, využijme poslední příležitosti. Už jich moc nezbývá. Pokud někdo z vás neumí všechny chorály, je na čase se je doučit.

15, kolo ligy: Slavia - Jablonec (pátek 5.11.  od 20:15)

odveta českého poháru Slavia Praha - Viktoria Žižkov (úterý 9.11. od 17:30)

Na závěr již zmiňované utkání podzimu! Slavia Praha - Baník Ostrava (pátek 12.11. od 18:15).

Pokud máte nápady či poznatky, pište je do diskuze nebo se zastavte při zápase v kotli.

31.10.2010 Ultras Slavia 0

Komentáře