Doplňující informace k výjezdu do Ostravy!

Další důležité informace pro ty stovky až tisíce fanoušků, kteří se rozhodli jet vlakem do Ostravy!

 

Bohužel už i v Ostravě přišli na to, že existuje občanský průkaz, tak proč ho nechtít při vstupu na fotbal i tam. Vstupenky budou v prodeji pouze v Praze a to na pokladnách v Edenu. Více o prodeji vstupenek čtěte ZDE.

Více o srazu na Hlavním nádraží a vlakovém spojení čtěte ZDE!

Další důležitou informací pro všechny vlakové výjezďáky: Každý si na sebe vezměte bílé, čistě bílé tričko! Jedná se o část jedné recesní akce, kterou do Ostravy chystáme, proto prosíme všechny, kdo pojede vlakem, aby si bílé tričko vzali na sebe! Vše ostatní je nakoupeno, připraveno, stačí si vzít pouze bílé tričko!

Po zkušenostech z minulého utkání v Ostravě, kdy bylo cca. 80 lidí zatčeno, nevyužijeme přistavených autobusů které nás mají odvést na Bazaly, ale půjdeme pěšky ulicemi Ostravy až na stadion! Proto prosíme všechny, aby nenastupovali do autobusů, máme svobodné právo se rozhodnout, jak na stadion půjdeme a policie nám tuto přepravu nemůže přikázat. Do Ostravy s námi pojedou i dva právníci, kteří budou řešit případné problémy. Věříme však, že žádné takové situace nenastanou a tentokráte se bez problémů dostaneme na fotbalové utkání.

Pokud má někdo možnost vzít cokoliv, čím by mohl přispět do baru v párty vagónu Tribuny Sever, ať neváhá! Pokud tedy můžete vzít lahvinky dobrého moku, párty led, brčka, limetky nebo čímkoliv přispět našim barmanům, neváhejte a vše doneste! :-)

Dále doporučujeme vzít pevné boty (půjdeme Ostravou pěšky), nepromokavou bundu (kdyby začalo pršet), do batůžku dlouhé kalhoty (kdyby se ochladilo), zimní čepici (kdyby se více ochladilo), sluneční brýle nebo kšiltovku (kdyby svítilo slunce), tatranku nebo bagetu (kdyby přišel hlad), knížku (kdyby byla dlouhá chvíle), mycí potřeby (kdyby se někdo zpotil nebo smrděl), ručník a plavky (kdybychom se šli koupat), papírové kapesníky (kdyby chtěl někdo hon..., teda smrkat), svého oblíbeného plyšáka (aby mu nebylo smutno), obálku, tužku a známky (aby mohl napsat rodičům), lyže - sjezdové i běžecké (kdybychom náhodou narazili na nějakou stopu) a masku Spidermana (aby byla prdel).

Jedeme všichni!

Ať žije Slavia!

20.07.2010 Tribuna Sever 22

Komentáře