Prohlášení Ultras do nové sezóny!

Jak jsme již deklarovali, zveřejňujeme naše stanovisko před novou sezónou 2010/2011...

 

 

My, Ultras Slavia a aktivní fanoušci Tribuny Sever, nebudeme minimálně v příští sezóně navštěvovat domácí utkání fotbalového týmu SK Slavia Praha.

Důvody, směřujícími k tomuto kroku, je stěhování Bohemians 1905 do Edenu, stavba zázemí na stadionu pro klokany, neprůhlednost vlastnických vztahů nejen v subjektu SK Slavia Praha, ale i stadionu v Edenu.

V sezóně 2010/2011 budeme navštěvovat pouze utkání na stadionech soupeřů (včetně utkání Bohemians 1905 - Slavia Praha, kde se objevíme v sektoru hostů), zároveň budeme navštěvovat vybrané akce našeho milovaného klubu (utkání "B" týmu, futsalu, případně další akce) a v průběhu celé sezóny podnikneme další kroky, které pomohou přestěhování Bohemians zpět do Ďolíčku.

Konkrétní kroky rozepíšeme v dalších článcích, v současnosti však prozradíme, že budeme společně s fanoušky Bohemians 1905 kandidovat do komunálních voleb, s čímž budou spojené další akce, které, věříme, že pomohou v našem boji.

Vedení našeho klubu se v současné situaci a po nepříliš povedené sezóně rozhodlo přesvědčit nás, fanoušky, abychom na tribunách i přesto zůstali a vyšli nám vstříc 33% zdražením permanentních vstupenek a nabídkou exkluzivních, víceletých permanentek.

Zároveň jsme rádi, že se můžeme těšit na stadionu v Edenu, krom pár vyjímek (zelené sedačky, zázemí pro klokany, vedle Pepiho Bicana Tonda Páňa, klec vedle Tribuny Sever, nemožnost zakoupení permanentních vstupenek na více než čtvrtinu stadionu, dvojnásobné zatížení již tak špatného trávníku, v porovnání s klokany daleko dražší permanentní vstupenky, při zápasech Bohemky fanoušci hostů v sektoru slávistů) stejných podmínek, jako v loňské sezóně.

Věříme, že současná situace leží v žaludku většině fanoušků Slavie, kteří tímto podpoří nejen náš bojkot, ale pochopitelně i další akce, které připravujeme a které jsou spojené s tímto bojem. Tato situace by neměla být nikomu z nás lhostejná. Samotný bojkot by pochopitelně význam neměl a proto budeme v průběhu celého roku podnikat kroky k co nejdřívějšímu návratů klokanů domů.

Vy, kteří se chystáte i přese všechno utkání Slavie v Edenu navštěvovat, zamyslete se nad tím a uvědomte si, zdali vám současná situace nevadí a jestli ji opravdu chcete přejít, jako by se nic nedělo a nechat si opět srát na hlavu.

Dokažme všichni a jednotně nesouhlas se stávající situací a pojďme skutečně táhnout za jeden provaz. Jedině tak bude mít celý plánovaný protest a protestní akce význam a zároveň ukážeme, že s námi, fanoušky, nemůže každý jen tak vyjebávat.

Vraťte fotbal fanouškům!

Ať žije Slavia!

Porovnání cen permanentní vstupenek v Edenu za poslední tři roky ZDE!

 

28.05.2010 Tribuna Sever 21

Komentáře