Novinky na Tribuně sever, informace před jarní sezónou, vše důležité, možná i zajímavé v článku...

Jak už jsme se zmínili v článku týkajícího se pyrotechniky (ZDE), atmosféra v Edenu malinko upadá. Rádi bychom s tím opět něco udělali, dodali nový impuls, aby atmosféra neupadala, ale naopak nadále v Edenu vzkvétala k lepšímu.

O oživení atmosféry pyrotechnikou již bylo psáno. Všichni si také jistě všimli stále většího počtu nefandících lidí na Tribuně sever. Proč tam tito lidé chodí? Proč jim někdo z nás, lidí, kteří chtějí fandit celý zápas a tvořit atmosféru, něco neřekne?

Nečekejte, že to udělá někdo za vás, člověka, který vedle vás nefandí sami napomeňte, jistě se přidají i další ve vašem okolí. Atmosféru si tvoříme MY a je jen na nás, jak se dokážeme vyhecovat a vybičovat!

Rozhodli jsme se pro to udělat také něco my a tak budou na zídce pod sektory 107 a 109 další dva rozeřvávači, jejichž úkolem bude zejména pomocí megafonů usměrňovat fandění, hecovat lidi a napomínat ty, kteří fandit nechtějí. Neberte to jako nějakou "policii", věříme, že za čas budou do kotle chodit opravdu jen lidé, kteří chtějí fandit a budou zpívat celý zápas a tito dva již nebudou potřeba. Lidé, kteří fandit nechtějí, ať jdou například na protější, Jižní tribunu, kde je vidět naprosto stejně a lístky jsou i stejně drahé! Na prvních utkání se vše vyzkouší a rozhodne se jak dál...

Další novinkou budou dva nové, větší bubny a jeden z nich (možná oba dva) budou umístěny na stupínku u hlavního rozeřvávače! Věříme, že budou slyšet daleko lépe a to, že budou vidět také přispěje k udržení rytmu a lepší synchronizace. Uvažujeme také o umístění dalších dvou menších doprostřed sektorů 107 a 109!

Vlajky dávají skvělý efekt, avšak jsou už trošičku ohrané, proto se budeme snažit nechat vyrobit nové, daleko větší vlajky a obouruční vlajky s propracovanými motivy!

Nakoupeny byly nové materiály na choreografie, takže se každý může těšit na zase o něco propracovanější a efektnější představení!

Rádi bychom také všechny poprosili, aby na utkání naší Slavie chodili oblečení buď v barvách našeho klubu, tedy červeném, bílém oblečení a nebo maximálně v neutrálních barvách, tedy černé nebo šedivé. Efekt je daleko lepší, pokud je náš stadion odděn do našich barev, než pestrobarevné tribuny zařící žlutými, oranžovými a dalšími příšernými barvami!

Na utkání noste šály, dresy a všechny možné suvenýry, ať všichni vidí, že nejste jen obyčejní čumilové, ale lidé, kteří milují svůj klub! Své barvy noste hrdě i na ulicích, po cestě do školy, do práce, je příjemné přeci potkávat lidi v červeno-bílými suvenýry nejen na fotbalech! S tím ale také souvisí to, abyste si své barvy dokázali bránit! Vždy můžete potkat fanouška soupeřova klubu toužícího po vaší šále, proto než abyste ji lacině odevzdali do rukou soupeře, braňte ji a nebo ji raději vůbec nenoste!

Chystá se také nějaký ten nový popěvek, chorál, ale prioritou jarní části sezony bude se ty stávající pořádně naučit, případně upravit k dokonalosti!

Těšit se také můžete na velké množství nových suvenýrů, triček, šál, samolepek a hodně dalšího. Velkou novinkou, na které se již delší dobu pracuje by měl být nový, kvalitní časopis naší Tribuny sever!

Stále by se také měl vyvíjet a zlepšovat náš web, který věříme, že se stane zase o něco navštěvovanější, propracovanější a stále více aktualizovaný!

Před jarní sezónou chystáme také párty Tribuny sever, kde se bude opět losovat výjezd jara, nejspíše vystoupí skupina Baraki a všichni společně naladíme hlasivky pro jarní sezónu. Prosím každého, kdo má možnost na pátek 19.2. a 26.2. nebo sobotu 20.2. pronájmu nějakého klubu, kde by se párty mohla uskutečnit, pište na mail "Strasak@slaviaultras.cz", ptejte se svých známých!

Pokud máte i vy nápady, připomínky, máte chuť se aktivně zapojit (ať už pomoci s choreografiemi nebo bubnovat), máte návrhy na samolepky nebo wallpapery, zajímavé fotky týkající se Slavie, vyfocené nahé holky :-), máte volný materiál na choreografie nebo cokoliv, co můžete poskytnout, máte možnost pronájmu klubu, nebo cokoliv, o co se chcete podělit, pište prosím na známý mail "Strasak@slaviaultras.cz! Budeme rádi za každý nápad nebo připomínku!

O všech dalších novinkách a o všem, co potřebujete kolem fandění a Tribuny sever vědět se vždy včas dočtete na našem webu!

Ať žije Slavia!

12.02.2010 Strašák 0

Komentáře