Staň se i ty aktivním členem Tribuny Sever!

Letní přestávka je v plném proudu, od fotbalu je klid, tak konečně přišel čas na poohlédnutí se za právě skončenou sezónou.

Součástí článku je 25 choreografií, které Tribuna Sever v minulé sezóně realizovala. Cílem zveřejněním fotografií a článkem není nostalgické ohlédnutí a bití se v prsa, co jsme dokázali, ale skutečné důvody jsou uvedenyv následujících bodech:

1) Musíme především poděkovat všem aktivním, kteří nám jakkoliv pomáhají. Tahle sezona se relativně povedla a vzhledem ke zvyšujícím se nárokům, které na sebe klademe, si můžeme říct, že jsme odvedli kus dobré práce.

2) Další poděkování míří všem, kteří přispěli jakoukoliv částkou do choreofondu a těm, kteří asistovali na tribunách u realizací choreografií. Bohužel pořád se najdou tací, zejména Ti posilnění alkoholem, kteří kvůli touze vidět na fotbal za každou cenu trhají připravené plachty a kazí několikadenní práci. Nicméně podíl takových individuí se snižuje i vzhledem k preventivnímu řešení takových situací z naší strany. Naopak vztah k připraveným choreografiím má pozitivní trend, což nám dělá radost.

3) Chtěli bychom zdůraznit, že je snahou připravovat neustále složitější a propracovanější choreografie. Vzhledem k vyššímu počtu atraktivních zápasů, rychlému sledu zápasů za sebou a vyššímu počtu výjezdů se čas na tvorbu krátí. Proto utíkáme z prací, o čas okrádáme rodiny, přítelkyně, dostáváme pomyslné žluté karty a děti si nás užijí jen málo.

Proto hledáme další posily z řad slávistů, kteří by se chtěli podílet na přípravě a realizaci choreografií a my tak mohli posunout nastavenou laťku ještě výše. Pomocí uděláte větší službu pro podporu Slavie než fotkou v triku SKS a sledováním počtu lajků na Facebooku.
Ti z Vás, které tato výzva oslovila, napište příspěvek pod tenthle článek, zašlete zprávu, při nákupu suvenýrů v TS store se poptejte nebo přijďte během zápasu ke stupínku, kde vždy bude někdo odpovědný.

Možností je spousta, vyber si tu svou a buď aktivním členem TS.

Ať žije Slavia!

Fotogalerie

22.06.2019 Tribuna Sever

Komentáře