Již tento pátek jeden z vrcholů sezony - Slavia se utká s Baníkem Ostrava!

 

 

 

Slavia dokázala minulý víkend otočit nepříznivě se vyvíjející utkání na Slovácku, přivezla domů 3 body a vlila do žil svých fanoušků novou víru a optimismus. Již tento pátek, 1. srpna, se od 20:15 v Edenu  utká s atraktivním soupeřem - Baníkem Ostrava. Z Ostravy pravidelně přijíždí vysoký počet hostů, všichni slávisté mají tedy řadu důvodů přijít svůj klub podpořit.

Přestože ze strany vlastníka stadionu se potýkáme s určitými problémy, které nám ztěžují (a částečně znemožňují) kvalitní optickou prezentaci, přichystali jsme si náročnou choreografii, u které budeme na Severu potřebovat pomoc každého z Vás!

Na zápase bude ve stáncích TS řada novinek - dámská trička a tílka, pánská trička a mikiny, placky. Více informací na facebookových stránkách TS.

Během celého pátku se také můžete hlásit na autobusový výjezd do Teplic. Zápas se hraje v ideální termím, v sobotu 16.8. od 20:15. Cena autobusu pro členy OP - TS činí 180 Kč, pro nečleny 250 Kč. S přihlašováním neváhejte, zatím se nám vždy podařilo zcela naplnit kapacitu busu a na ty, kteří nechali přihlašování na poslední chvíli, pak nezbylo místo.

 

Všichni v pátek do Edenu, všichni na sever!

 

Ať žije Slavia!

30.07.2014 Tribuna Sever 25

Komentáře