V dalším domácím utkání nové sezóny jsme v Edenu opět ve všední den přivítali Olomouc. A opět jen a pouze remizovali... (Přidáno foto!)

 

Ten, kdo si před sezónou kupoval permanentní vstupenku do Edenu s vidinou nedělních odpoledních zápasů se opět nedočkal a jak je vidno, asi ani dlouho nedočká. První utkání v pondělí, další v pátek, utkání s Brnem nás čeká dokonce ve čtvrtek, následují Teplice, které si jistě televize nenechá ujít a pokračujeme domácím zápasem se spartou. Koupit si tak permanentní vstupenku do Edenu na nedělní termín od 17:00 naprosto postrádá smysl...

V Edenu se při pátečním večeru sešlo něco přes 6000 diváků. Atmosféra byla od začátku solidní, i když to nebyl takový fanatismus jako úvod zápasu s Jihlavou, ale rozhodně se nemusíme stydět.

Že v Edenu v posledních zápasech vždy inkasujeme jako první jsme si už zvykli a tak nás nerozhodila ani Ordošova branka. Když pak s pomocí teče vyrovnal Karolko, byla euforie na červeno-bílé straně zase o něco větší.

Na severní tribuně bylo k vidění několik set vlajek na tyčích a kotel byl opět solidně zaplněn. Ve druhé půli se fandilo tak nějak průměrně, rozhodně však atmosféra nebyla špatná. Občas jsme se pozdravili s hosty z Hané, kterých dorazilo cca. 25 a menší rozruch přinesla na tribunu až informace o sparťanech před bránou stadionu. Než se však dala dohromady skupinka, která by je šla pozdravit, byli fuč a to i díky velké policejní asistenci.

Jak už je v této sezóně tradicí, utkání opět skončilo remízou, tentokráte 1:1. Remíza to rozhodně nebyla stejná jako s Jihlavou a tak byla nálada po utkání mírně řečeno rozpačitá. Přesto se odehrála tradiční děkovačka a chtěli bychom všechny jen poprosit, aby pumpování rukama s hráči nechali vždy jen po vítězných zápasech!

Průměrný večer na tribunách našeho stadionu, rozhodně ne však nuda. Hru nepředvádíme špatnou, ale trápíme se nejen v koncovce, ale zejména dostáváme velmi laciné góly. Snad tuto smutnou bilanci prolomíme již v sobotu v Boleslavi.

Pojeďme Slavii podpořit do nedalekého města v hojném počtu, více informací se objeví zde na stránkách.

Ať žije Slavia!

 

Foto: Vašek (TS),

Video: Blueflash (TS),

Fotogalerie

  • Slavia Praha - Sigma Olomouc (Vašek 2012) 1.jpg
  • Slavia Praha - Sigma Olomouc (Vašek 2012) 2.jpg
  • Slavia Praha - Sigma Olomouc (Vašek 2012) 3.jpg
  • Slavia Praha - Sigma Olomouc (Vašek 2012) 4.jpg
14.08.2012 Tribuna Sever 23

Komentáře