V sobotu výjezd do Příbrami!

Slavii Praha čeká první jarní zápas a slávisté v sektoru hostí rozhodně chybět nebudou...

 

Minulý týden proběhla schůzka ultras, na které se řešila naše prezentace v jarní části sezony a spousta dalších důležitých věcí. Vedení klubu sice několikrát veřejně vyhlásilo, že "trenér" po této sezóně končí. I přesto jsme se rozhodli pokračovat v protestech proti němu. Je ostuda majitelů a vedení, že sem vzali tuhle kreatůru a pošpinili tím jméno našeho milovaného klubu.

Výsledek schůzky je následující. Nechceme vydávat nějaká prohlášení apod. Prostě budeme, stejně jako na podzim, postupovat zápas od zápasu. Na stadiony budeme nadále chodit v černém oblečení a nebudou chybět ani protestní nápisy, prostěradla a choreografie. Straka je prostě špína, kterou v klubu nechceme! Na druhou stranu si fotbalisté zaslouží naší podporu a jeden z našich cílů je vytvářet pozitivní doping na tribunách. Navíc na větší, důležitější zápasy opět připravíme choreografie. Musíme si přiznat, že po ultras stránce jsme v poslední době, i když je to logické, stagnovali. Je čas vrátit se tam, kam patříme a to je úplný vrchol scény v ČR!

Zpět tedy k výjezdu do Příbrami. Většina z nás má již abstinenční příznaky a na fotbal, fandění nebo pokec s kamarády na tribuně u pivka jsme nadržení, jak Straka na kokain. První jarní zápas je výjezd do nedaleké Příbrami. Navíc ideální termín, sobota 18.2. od 14:00.

Do Příbrami vyrazíme společně auty, přičemž sraz bude u stadionu v Edenu ve 11:30! Startovat budeme podle situace mezi 11:45 a 12:00. Cesta trvá slabou hodinku, na místě tedy budeme 30-45 minut před výkopem, což je dostačující. Po cestě bude krátká zastávka na benzince, kde se mohou připojit další slávisté. Doufáme, že řidiči udrží svoje závodnické sklony na uzdě a pojedeme jako jedna parta hezky pěkně za sebou. Aby bylo jasné, že jedou fanoušci na výjezd, tak každý povinně z oken vlajky a šály! Kdo může, vezměte prosím do Edenu auto, ať se v klidu všichni vejdeme .

V sektoru se budeme prezentovat černým oblečením a protestními nápisy. Takže kdo má doma něco, tak určitě přinést. Tribuna je veliká, tak ať je pěkně ověšená! Vzhledem k tomu, že slovenská policie nesmyslně zrušila Víkend Šampionů, tak v Příbrami budou mít premiéru naše nové ultras červenobílé zimní čapky. Budou k dostání na srazu v Edenu a v sektoru hostí v Příbrami. Doufáme, že si ji pořídí všichni, cena je pouhách 60 Kč za kus. Veškerý výtěžek půjde na choreografie na jarní zápasy, zejména na derby! Navíc na tribuně dá černé oblečení a k tomu zimní čepice výborný efekt. Doufáme, že sektor hostí bude v sobotu vypadat minimálně stejně dobře, jako byl na podzim na Žižkově.

 

Upoutávka na 1. jarní výjezd!Autor je R209vltava


U pana srdcaře Straky člověk nemůže poznat, jestli si dělá legraci nebo je v drogovém opojení. Je to neuvěřitelné, ale opět změnil svojí klubovou příslušnost. Vedení sice prohlašuje, že Straka po sezoně končí, ale kolikrát jsme už na podobná prohlášení naletěli? Budeme mu zatím odškrtávat zbývající dny v kalendáři, ale naše protesty pokračují! V Příbrami ukážeme této lidské zrůdě, co si o něm myslíme. 

Slávisté na chameleona Straku vtipně zavzpomínali na slávistickém plese.

13.02.2012 Tribuna Sever 23

Komentáře