Hráči na hřišti i více než stovka slávistů v hledišti se po dlouhých týdnech bez venkovní výhry konečně radovala ze tří bodů ze hřiště soupeře...

 

Na ne příliš oblíbený výjezd do vzdáleného Uherského Hradiště se tentokrát vydalo na 120 příznivců červeno-bílých barev. Každý si radši jede na chatičku, ke strejdovi, k babičce na oběd, zkrátka v Uherském Hradišti jsme se snad nikdy neukázali v dobrém světle. Máme v příští sezóně co zlepšovat!

Zpočátku se téměř vůbec nefandí, protože chlapci mající buben se jaksi zapomněli někde v hospodě a dorazili až kolem 15. minuty. Jakmile je buben připraven, začíná se fandit. Na náš počet to není špatné, ale i tak se jistě dalo fandit lépe.

Na hřišti to však je jiný kalibr, hráči po půli vedou na horké slovácké půdě 3:0 a v sektoru je o půli velmi dobrá nálada. Ta se přenáší i do druhé půle, stále se snažíme fandit, ale v našem počtu nejde dělat zázraky.

Straka je "odvoláván" hlavně po gólech, aby bylo jasné, že dobré výsledky nehrají roli. Nazapomínáme ani na hlavního nepřítele, kterým je náš oblíbený M. Platil.

Kupodivu se v sektoru neobjevili žádní zastánci trenéra Straky a Platila, ale věříme, že doma u televize mu drželi palčáky! :-) Už se opět těšíme na diskuzi, kde se dozvíme "Kdybyste radši tohle a kdybyste radši tamto". Kdybyste radši chodili na fotbal, milí remcalové...

V 65. minutě jsme samozřejmě nezapomněli ani na naší obrovskou legendu, nebožtíka Frantu Veselého, který ten den přesně dva roky není mezi námi. Františku, ať je Ti země lehká!

Ač naši hráči jednu branku inkasovali a jelikož přežili několik závarů před brankou, první výhra na hřišti soupeře v této sezóně byla na světě! Po zápase hráči přišli poděkovat fanouškům, snad to takto na hřišti půjde  takto dále!

Jediný, kdo na děkovačku nepřišel a opět rovnou utekl do šaten byl Honzík Blažků. No jo, on holt ty fanoušky nemá moc rád...

Domácí "Fanaticos" předvedli hodně podprůměrný výkon, zřejmě velmi ovlivněný výsledkem. Na druhou stranu, po shlédnutí TV záznamu byli slyšet daleko více, i když také záleží na tom, kde se nacházeli ruchové mikrofony.

Choreografii si připravili velmi pěknou, ale také velmi špatně realizovanou. Plachta byla udělaná  dobře, ale pyrotechniky bylo tak málo, že jsme na druhou stranu stadionu viděli pouze černou plachtu. I když pyrotechniky na provedení této choreografie byl velký nedostatek, odpověděli jsme pokřikem "pyrotechnika není zločin".

Takový "rodinný" výjezd, který však rozhodně měl něco do sebe a kdo vyrazil, nelitoval. Díky všem, kteří na stadionu byli a fandili!

Po zápase se vydává pár lidí k autobusu hráčů pro podpisy. Největší zájem je logicky o Frantu Straku a Honzu Blažka. Bohužel jsme žádné podpisy nezískali. Alespoň se nám podařilo Franze pozdravit a prohodit s ním pár slov. Vypadal klidně, vyrovnaně a odpočatě :-) Co čert nechtěl na jedné benzince směrem na Prahu potkávájí další lidé bus s hráči. Franz by rád rozdal pár podpisů, bohužel neměl u sebe propisku a tak pro ní běžel do busu. Ten den jsme ho již více nepotkali.

V následujících 14-ti dnech nás čekají dva velmi zajímavé a velmi důležité zápasy, ve kterých nesmíme zklamat - doma Plzeň a venku Hradec Králové, jdeme všichni!

Ať žije Slavia

 

Foto: Vašek (TS),

Video: Vltava (MSFO),

 

Fotogalerie

  • Slovácko - Slavia (Vašek - 2011) 1.JPG
  • Slovácko - Slavia (Vašek - 2011) 2.JPG
  • Slovácko - Slavia (Vašek - 2011) 3.JPG
  • Slovácko - Slavia (Vašek - 2011) 4.JPG
01.11.2011 Tribuna Sever 0

Komentáře