Další herně vydařený domácí zápas je za námi, pojďme si zrekapitulovat vše, co se během něj stalo...

 

 

Ještě než začalo utkání s Ústím, došlo k prvnímu konfliktu (prvnímu ten den, problémy s tímto člověkem máme již velmi dlouho) s panem Vejtrubou, šéfem společnosti Hofa security, přezdívaným "Tykunda", protože on jinak slávistům neřekne.

Ač jsme splnili veškeré jeho požadavky, aby lidé vybírající na choreo měli stejná trička s jasným označením (nově všichni vybírající na choreo byli oblečeni do červených triček "Choreofond TS" a bude tomu tak i do budoucna), stejně se mu opět něco nelíbilo a styl, jakým nám to říká, je už do nebe volající. Že někoho uráží, každej je pro něj zmrd, kunda, čůrák, píča, to už jsme si zvykli, ale čeho je moc, toho je příliš.

Utkání samotné pak začalo v naší režii na hřišti i na tribunách a to z toho důvodu, že přijeli jen 3 hostující fanoušci. Hráči od začátku dávali jasně najevo, kdo je v Edenu doma a nedali na sobě znát ani známku jediného problému v klubu, hráli jako o život a za to jim patří obrovský dík!

Na tribunách to bylo o něco horší, fandilo se sice celou dobu, ale kotel tentokráte rozhodně nebyl zaplněný tak, jak by se očekávalo. V první půli se fandilo pouze průměrně, zaujal jen moment, kdy se z východní tribuny ozývalo cosi, co znělo jako "sparta".

Vydala se tam tedy z kotle trestná výprava, nikoho však již neobjevila a nikdo ani pořádně nevěděl, kdo to řval. Nakonec se ukázalo, že to byli nejspíš fanoušci Ústí nad Labem, kteří řvali "Arma", což je bývalý název klubu z Ústí.

Choreografie byla připravena jedna, na ní byl vyobrazen kyj s hřebíky a velikonoční stuhou (ne, nebylo to kuřecí stehno, ani kuželka, ale přiznáváme, že to bylo snad nejhorší choreo :-)) a k tomu nápis "V pondělí nový majitel nebo 2. nadílka?!", což mělo upozornit současné vedení, že opět slíbilo další termín a stále se nic neděje. (K připravovaným akcím přineseme info v samostatných článcích...)

Ve druhé půli se fandilo o něco lépe, přispěl k tomu i výsledek zápasu, kdy slávisté smetli Ústí zcela jasně 3:0, a tak se na tribunách slavilo. Minutu před konečným hvizdem byly odpáleny asi 4 ohně a nějaká ta dýmovnice.

Hasiči i pořadatelé, kteří o tom věděli, byli v klidu, hasiči přišli, ohně jim byly vhozeny do kbelíku a v klidu odešli, žádný problém, efekt naopak hezký.

Nesmířil se s tím však náš "kamarád" Tykunda, který okamžitě naklusal za Strašákem. Zde je přepis jejich rozhovoru:

 


V: Myslíš, že jsi teď Slavii pomohl?!

S: Vám tak jde o Slavii...

V: Mně je Slavie u prdele, ale mě pak prcaj za to, že děláte problémy. Proč si nedodržel dohodu, že se ohně odpálí až po konečném hvizdu?!

S: Ano, tady máte pravdu, že jsme nedodrželi slovo, ale udělali jsme to rádi a to hlavně kvůli vám, protože z toho budete mít problémy a takhle arogantního člověka, jako jste vy, jsem v životě neviděl! Od začátku, co s náma jednáte, jste arogantní, vyhrožujete, jednáte s náma jak s idiotama.

V: Protože mě taky od začátku serete! Jste normální kundy a ty obzvlášť.

S: Když tady u nás stojí Roman, není jedinej problém, jedná s náma naprosto normálně a jemu bysme to nikdy neudělali. (S ostatními security není žádný problém!)

V: (skáče do řeci) Roman je jenom můj poskok, zaměstnanec, on je nic, nic! On mě vůbec nezajímá! Od příštího zápasu tady budete mít peklo, vy se z toho poserete, já vás zničim, počkej! Jsi normální zmrd!

S: Jasně, moc se těšim. Nápodobně.


 

To však nebyl poslední incident. Že se na něj před děkovačkou sneslo velké množství piv a všeho možného spustilo, že po zápase opět napadal a nadával všem slávistům, před stadionem se dostal do konfliktu i s dívkami (vše na přiloženém videu) a záměrně vyvolával konflikty a problémy. Ideální šéf security.

Pokud se na zápasech ještě objeví (jen on, s ostatními není žádný problém!) věřím, že mu každý z vás dá jasně najevo, co si o něm myslí, když jsme pro něj trosky...

Jen bychom rádi doplnili, že pan Tykunda je bývalý fízl, má sklony k alkoholismu, když před každým zápasem do sebe láme jeden panák za druhým v Synotbaru v Edenu a barmanům vypráví, jací že nejsou slávisti trosky, poté řídí security v Edenu a po zápase jede v klidu autem domů.

Od Slavie nám bylo slíbeno, že ho na zápasech v okolí tribun a vchodů neuvidíme a tak věříme, že skutečně o tomto týpkovi už neuslyšíme.

Díky hráčům za skvělý výkon, díky více než pěti tisícům slávistů, že na náš klub nezanevřeli (kde jsou ti další?!) a teď všichni na pohár s Olomoucí!

Ať žije Slavia!

 

P.S.: V pondělí byly z fanshopu v Edenu odcizeny dvě vyřazené vlajky, které byly použity na výzdobu fanshopu. Naše demence, že jsme je do Fanzone dali, na druhou stranu jsme nečekali, že by byl někdo až takhle sociální a to vše stvrzuje styl, jakým tyto vlajky sparťané ukradli. Jeden ze sparťanů zabavil prodavače na druhé straně fanshopu, další zakryl výhled a dva ji potají ukradli. Utíkat začali ve chvíli, kdy vlajky začaly pípat. Skutečně hrdinský čin, který stojí minimálně za to, udělat s vlajkou hrdinskou fotku se zaťatými pěstmi! :-)

 

Foto: Vašek (Ultras),

Video: Richi (slavistickenoviny.cz),


Fotogalerie

  • Slavia - Ústí (Vašek - 2011) 1.jpg
  • Slavia - Ústí (Vašek - 2011) 2.jpg
  • Slavia - Ústí (Vašek - 2011) 3.jpg
  • Slavia - Ústí (Vašek - 2011) 4.jpg
  • Slavia - Ústí 1.jpg
  • Slavia - Ústí 2.jpg
03.05.2011 Tribuna Sever 22

Komentáře