Výjezd z povinnosti, jinak snad ani utkání na Slovácku nelze nazvat...

 

 

O tomto zápase rozhodně nemá cenu se více rozepisovat, proto si pojďme všechno shrnout pěkně v rychlosti...

V sektoru se schází přibližně 100 slávistů, z toho z Prahy ostudných cca. 30 (většina přijela kvůli kolonám přibližně ve 30. minutě). Kde jste všichni byli? Fandění párkrát za zápas, ale spíš nic než moc. Hra tragická, ale v poslední době klasika. 3:0 mluví za vše.

Jediné, co zaslouží pochvalu, jsou fanoušci domácích, kteří se opět velmi dobře prezentovali. Choreografie, vlajky na plotech, obouručky, organizované fandění, celkově velmi dobrá atmosféra.

Co překvapilo i ty nejotrlejší z nás, bylo, že někteří hráči neměli ani tolik odvahy, aby přišli na "děkovačku". Karol Kisel jen zatleskal a odešel, za ním hned další. Co to má být? Jediní, kdo přišli byli srdcaři - Martin Vaniak, Milan Černý, Pavel Vyhnal, Štěpán Koreš, Benjamin Vomáčka, David Hubáček a Hocine Ragued (více foto).

A co ostatní? Někteří se za vámi táhnou několik hodin cesty, berou si kvůli tomu dovolené a vy nemáte ani dostatek úcty, abyste přišli alespoň poděkovat? S takovým přístupem jděte do prdele a díky těm, kteří přišli!

Děkovačka po takovém výkonu pochopitelně nebyla, část sektoru si zanadávala, část odešla pryč, hráči poděkovali a odešli do šaten.

V pátek nás doma čeká Plzeň, rozjetý tým, který jistě přijede podpořit množství fanoušků. My bychom se neměli nechat zahanbit, můžeme očekávat poměrně dobrý fotbal a hlavně šanci přerušit Plzni úspěšnou sérii. Doražte všichni!

Ať žije Slavia!


Foto: amila (slavista.cz), další foto bude přidáno!

Fotogalerie

  • Slovácko - SLavia (amila) 1.jpg
  • Slovácko - SLavia (amila) 2.jpg
  • Slovácko - SLavia (amila) 3.jpg
  • Slovácko - SLavia (amila) 4.jpg
  • Slovácko - SLavia (amila) 5.jpg
  • Slovácko - SLavia (amila) 6.jpg
  • Slovácko - SLavia (amila) 7.jpg
27.09.2010 Tribuna Sever 22

Komentáře