Ultras Slavia vám pomůže zprostředkovat výrobu vlastních suvenýrů. Možnost odlišit se od ostatních vlastními suvenýry je velice lákavá...  

Na jarních zápasech jsme byli osloveni několika fanoušky, zdali bychom jim nevyrobili vlajku jejich skupiny (skupina fanoušků Slavie z jednoho českého města). Další z vás se vyptávali na výrobu samolepek a šál. Rozhodli jsme se (podle vzoru ze zahraničí) pomoci fanouškům s výrobou vlastních suvenýrů.

Pokud jste parta kamarádů, organizovaný fanklub či jen jednotlivec a máte zájem mít vlastní suvenýry, ozvěte se na mail: orange@slaviaultras.cz nebo za námi přijdťe do kotle na zápasech Slavie. Na zakázkách se domluvíme jednotlivě a k vaší spokojenosti. Cena je závislá na zboží, počtu kusů, celkové ceně zakázky atd. Je to opravdu velmi individuální.

Pokud máte například jenom nápad v hlavě nebo jen nějakou představu, pomůžeme vám klidně i se samotným grafickým návrhem. Poté zprostředkujeme vlastní výrobu a předání. S výrobou suvenýrů máme velké zkušenosti. Dokážeme vyrobit například: trička, polokošile, šály (různé druhy, tkané, pletené, mini do auta), mikiny (klasická přes hlavu, s kapucou, ninja), čepice (kulichy i kšiltovky), nálepky (velké množství druhů a rozměrů), placky, peněženky, ponožky, pásky, rukavice, šátky nebo nášivky. Dále je tu možnost výroby vlajek na věšení, na mávání atd. Zde je minimální rozměr 1x1 m. Vlajky jsou z velmi kvalitního materiálu a v případě zašpinění jdou bez problému vyprat. Vlajka je lehká a po složení zabere málo místa, tudíž není problém s jejím transportem. Jestliže vás naše nabídka oslovila, napište nám mail (orange@slaviaultras.cz) a domluvíme se.

18.03.2010 Orange 0

Komentáře