Ve středu 21.5. se Slavia utká v Olomouci s Baníkem o český pohár!

Ve středu 21.5. zavítá mistrovská Slavia do Olomouce, kde se utká s ostarvským Baníkem ve finále domácího poháru o další trofej. Po nedělních mistrovských oslavách pokračuje zápasová smršť a ne jen tak ledajakým zápasem, sezona vygraduje finálovou bitvou v českém poháru. Jelikož se jedná o mimořádnou událost zaslouží si i mimořádnou pozonost ze strany Tribuny Sever a všech slávistů! Slavia může po 77 letech získat double a udělat tuto sezonu památnou na věky věků!

Informace k vlakům, které přepraví slávisty do Olomouce k utkání a zpět - naleznete v článku zveřejněném na oficiálních klubových stránkách zde:

https://www.slavia.cz/clanek.asp?id=Informace-pro-fanousky-k-finale-MOL-Cupu-16579

V článku mimo jiné naleznete informace o plánovaném pochodu všech slávistů z nádraží ke stadionu.

Na utkání se Tribuna Sever chce prezentovat, jak se na takovou událost sluší a patří. Bude připraveno několik optických prezentací, které vyžadují jako tradičně Vaši součinost a respektování pokynů známých tváří. V Ostravě se opět objevil jedinec, který záměrně poškodil plachtu, aby mu něco neuniklo na hřišti. Takové jednání při podhalení bude po zásluze odměněno.

Jednou z akcí bude jednotná prezentace tribuny v červené barvě, proto vyhlašujeme akci na finále poháru VŠICHNI V ČERVENÉM! Aby byl efekt dokonalý budou se ROZDÁVAT při vstupu na stadion, ale i na něm před utkáním a v poločasové přestávce červená trika pro ty, kteří nebudou mít svá. Jejich počet není neomezený, nespoléhejte, že se dostane na každého. Zase je třeba Vaší součinosti, tak aby byl efekt co nejlepší.

Samozřejmě každá takováto akce něco stojí, a tak bude jako tradičně v Edenu probíhat před utkáním i o poločasové přestávce vybírání na choreografie. Za každý Váš příspěvek předem děkujeme!

Na utkání bude support organizovanán aparaturou, na kterou jste zvyklí z Edenu, takže budou pokyny speakera slyšitelné po celé tribuně a do supportu se budou zapojovat všichni, kdo má ruce a nohy. Fanděme tak jako to bylo ke konci utkání v Ostravě.

Zítra všichni do Olomouce pro další trofej!

Ať žije Slavia!

21.05.2019 Tribuna Sever

Komentáře