Slavii stačí jediný bod k zisku 19. titulu MISTRA LIGY!

Po vybojované výhře nad Jabloncem chybí pouhý 1 bod k tomu, aby slávisté v posledním zápase sezony zvedli nad hlavu vysněný pohár pro mistra. Pro výhru či remízu si tedy dojedeme již tuto neděli do Ostravy, výkop v 15:00!

Ešus, hliník, ledovec, panťák, CityElefant, neboli elektrická jednotka řady 471. To je speciální vlak, který nás poveze k nedělnímu veledůležitému utkání ve Vítkovicích, kde se proti domácímu Baníku postaví borci v sešívaném. Na výjezd bude vypraven speciální vlak pouze pro slávistické fanoušky. Sraz na výjezd je v 9:45 na Hlavním nádraží v Praze, odjezd vlaku bude přesně v 10:15. Vlak po cestě zastaví pouze v Kolíně, a pak až v Ostravě - Vítkovicích, odkud půjdeme společně pochodem až na stadion. Stejným vlakem pojedeme v 18:01 i zpět, v závislosti na skončení zápasu a přesunu zpět na nádraží může dojít k pozdějšímu odjezdu, vlak tedy bezpečně stihnete. Předpokládaný návrat do Prahy cca 21:30. Do vlaku platí standardní jízdenky ČD, doporučujeme využít Skupinové víkendové síťové za 680 Kč pro 2 dospělé a až 3 děti do 15 let, tedy 340 Kč pro jednoho dospělého. Tuto jízdenku mohou využít i mimopražští na cestu do Prahy.

 

Důrazně apelujeme na všechny, kteří pojedou do Ostravy solo - tohle město není Příbram nebo Liberec, kde se můžete v klidu procházet po městě ve slávistických barvách, vyzýváme k maximální ostražitosti a opatrnosti, domácí nikdy nespí a naše barvy jsou pro ně cennou trofejí!

Na utkání je připravena choreografie, dbejte pokynů speakera a známých tváří.

Vstupenky jsou v prodeji v TS Store, na pokladně v Edenu a budou i před zápasem u sektoru hostů.

Není nad čím přemýšlet, proč váhat, SLAVIA HRAJE O TITUL a v neděli to budeme my, kdo ji k tomu pomůže!

 

V neděli všichni vlakem do Ostravy!

 

 

 

16.05.2019 Tribuna Sever

Komentáře