Zápas, který může rozhodnout napínavou bitvu o mistrovský titul, se bude hrát před plným stadionem, sektory Tribuny Sever zůstanou otevřeny!

Přestože měla být Tribuna Sever při nedělním vrcholu ligy uzavřena rozhodnutím disciplinární komise, bude nakonec na základě odvolání otevřena a Slavii tak v klíčovém utkání požene zaplněný stadion.

Včera, v úterý 7.5. proběhla krátká schůzka zástupců Tribuny Sever s trenérem Jindřichem Trpišovským, který tlumočil fanouškům prosbu všech hráčů a trenérů, sešívaní v neděli potřebují maximální podporu celého stadionu, každého slávisty, výzvu rádi přijímáme a vzkaz kabiny tímto předáváme dál vám všem. Teď přišel zápas, kdy musíme hráčům oplatit jejich skvělé výkony, teď se o nás potřebují opřít a cítit, že ve válce nejsou sami, že všichni fanoušci stojí za nimi. V neděli musíme společně bojovat do posledního dechu všichni, hráči na trávníku, my na tribunách. Náš soupeř nehraje v rukavičkách nejen v zákulisí ale i na hřišti, Slavia svého cíle dosáhne jedině nadstandardním výkonem na trávníku a masivní podporou svých fanoušků. V neděli se k fandění musí zapojit všechny ostatní tribuny, tak jako tomu bylo v zápase se španělskou Sevillou nebo anglickou Chelsea. Naopak náš soupeř musí pocítit, že není v Edenu vítán, každý dotek s míčem odměníme ohlušujícím pískotem. Hráči, funkcionáři, fanoušci z Plzně musí cítit, že nejsou v Edenu vítáni!

Vyzýváme také všechny slávisty, aby na utkání dorazili minimálně o hodinu dříve a podpořili hráče již při rozcvičení. Nadále platí nulová tolerance vhazování jakýchkoli předmětů na hrací plochu!!!

V neděli můžeme být klíčovým hráčem a tím, kdo válku rozhodne, musíme ze sebe vydat všechno!

Ať žije Slavia!

08.05.2019 Tribuna Sever

Komentáře