Jeden z vrcholů sezony je za dveřmi – ve čtvrtek přivítá v Edenu Slavia v osmifinále Evropské ligy španělský tým FC Sevilla.

Slavia – Sevilla
 
Jeden z vrcholů sezony je za dveřmi – ve čtvrtek přivítá v Edenu Slavia v osmifinále Evropské ligy španělský tým FC Sevilla.
 
Sešívaní si za podpory necelé půltisícovky fanoušků Slavie přivezli z Andalusie velmi nadějný postupový výsledek 2:2, ve čtvrtek ve 21:00 si to s několikanásobným vítězem Evropské ligy rozdají o postup do čtvrtfinále. Beznadějně vyprodaný Eden tak čeká jeden z nejvypjatějších a nejdůležitějších zápasů poslední dekády. Vzhledem k významu tohoto utkání apelujeme na všechny slávisty, kteří se chystají zápas navštívit, aby se pokusili:
 
1) Dorazit s dostatečným předstihem, být na svém místě na stadionu nejméně 15 minut před výkopem, tzn. zhruba hodinu před začátkem u stadionu. Před zápasem bude v koridoru probíhat ladění hlasivek a bubnu, tak se přijďte naladit fanděním! Na zápas je připravena CELOSTADIONOVÁ MOTIVAČNÍ CHOREOGRAFIE, jejíž realizace je nutná již PŘI NÁSTUPU HRÁČŮ NA PLOCHU! I na tuto choreografii můžete nadále přispívat do krabic na vratné kelímky.
Ti z vás, kteří by nám s přípravou choreografie chtěli ve středu večer pomoct, pište do soukromých zpráv.
Byli bychom také rádi, abyste nám po zápase pomohli s úklidem kartonů a to na celém stadionu.
2) Poslouchat pokyny speakera a známých tváří na Tribuně Sever, na ostatních tribunách pak na pokyn zvednout karton, který bude zastrčen ZA JEJICH SEDAČKOU. Fanoušky na Tribuně Sever prosíme, aby drželi na zídce v první řadě plachtu co nejvýše, nekoukali skrz ní, nedělali do ní díry apod.
3) Nezavdávat zbytečnou příčinu k trestům UEFA za vhazování předmětů na plochu, které z naší strany nebude při odhalení viníka tolerováno.
 
To nejdůležitější je ovšem podpora našich borců. Stojí před námi unikátní zápas, jedinečná příležitost a obrovská výzva – vytvořit na domácí půdě v Edenu bojovníkům v sešívaném takové prostředí, které je dotlačí za postupem. Naopak soupeři se musí rozklepat kolena a každá z 90 minut pro něj musí být vrcholně nepříjemná.
Vyzýváme proto:
 
1) Všechny fanoušky Slavie na stadionu, aby se snažili maximálně hráče podpořit, přidávali se k chorálům i tleskání Tribuny Sever. Oceňte každou dobrou přihrávku, každou standardku či šanci, povedené osvobození z obrany. Jde o hodně, nebudete sedět v hospodě u televize, je vaší povinností odhodit stud nebo lenost a fandit nahlas, z plných plic, ze všech sil, do posledního dechu a nepolevovat ani při nepříznivém výsledku!
2) Maximálně znepříjemnit zápas soupeři, pískat při každém jeho doteku s míčem, po každém faulu.
 
Věříme, že nejen fotbalisté v nejkrásnějších dresech, ale i všichni fanoušci na tribunách udělají ve čtvrtek pro postup Slavie do čtvrtfinále všechno, co bude v jejich silách!
 
Ať žije Slavia!
 
PS: TS Store bude tentokrát otevřen pouze do 20:40, protože je nutné, aby na svých místech při nástupu hráčů byli opravdu všichni!
12.03.2019 Tribuna Sever

Komentáře