V neděli všichni pochodem do Ďolíčku!

Další zápas absolvuje červenobílý soubor dvě zastávky tramvaje od Edenu na hřišti Bohemians. Slavia i přes zaváhání před dvěma týdny v Plzni kraluje ligovému pelotonu, ale lokální klubíček bez tradice je stále na dostřel a je potřeba v utkání vydolovat tři body. V průběhu minulé sezóny slávisté na hřišti u Botiče jen remízovali 0:0 a všichni doufáme, že tentokrát bude výsledek pro červenobílé příznivější.

Utkání je na programu v neděli 3.3. od 15:00 v Ďolíčku, kam vyrazíme společně pochodem od Edenu! Sraz je v 13:15 tamtéž. Na sraz dorazte i Vy, kteří nemáte ještě lístek, určitě se nějaké vstupenky objeví, ať už u Edenu nebo v Ďolíčku a na utkání se dostanete. Od Edenu budeme odcházet v 13:30.

Na samotném utkání dáme do supportu všechno, co je v našich silách. Hostující sektor je na stadionku Bohemians jeden z nejhorší, jaký je široko daleko k vidění, takže o to víc musíme bouřit, abychom našim hráčům vytvořili domácí prostředí a dohnali je ke třem bodům a k psychické pohodě před veletěžkým zápasem v Seville!

Ať žije Slavia!

27.02.2019 Tribuna Sever

Komentáře