Již tuto sobotu nás čeká výjezd do Karviné, 3.12. cesta n půdu nováčka z Opavy.

Slávisté, v příštích dvou ligových kolech se podíváme do vzdálených měst. Slavia se prvně utká v 16. kole nejvyšší fotbalové soutěže v Karviné. Stane se tak v sobotu 24.11. ve 14.00. A TS u toho nebude chybět. Na tento zápas se všichni společně vypravíme vlakem. Ten z pražského hlavního nádraží vyjíždí v 8.24, příjezd do Karviné bude ve 12.13. Zpět pojedeme z hlavního nádraží v Karviné v 16.59 a s přestupem v Bohumíně budeme v Praze ve 21.36.

O 9 dní později – tedy v pondělí 3.12. se do Slezska vydáme znovu. Od 18.00 se červenobílí představí v Opavě. Na zápas s nováčkem soutěže pořádáme autobusový výjezd. Na ten se sejdeme v 11.30 u Edenu. Členové OP za výjezd zaplatí 500 Kč nečleni 650 Kč. Přihlašovat se můžete v TS storu. Termín tohoto utkání není ani zdaleka ideální. Přesto věříme, že nás do Opavy vyjede solidní počet. Přece jen se do Opavy podíváme po dlouhých 13 letech. Navíc na této horké půdě budou naši hráči potřebovat hlasovou podporu každého z nás. Informace o prodeji lístků budou doplněny. Sledujte náš web a sociální media.

Zároveň apelujeme na každého výjezďáka, aby zvážil množství alkoholu. Tyto dlouhé výjezdy svádí k jeho nadměrné spotřebě a po nedávných zkušenostech, zejména z Kodaně, by měl každý z nás usoudit, kolik toho snese. Pevně doufáme, že se nedávné incidenty zapříčiněné alkoholem již nebudou opakovat. Vyjeďte si s námi užít tento slezský dvojboj. Ukažme všem, že slávistu nezastaví ani vzdálenost, počasí nebo termín. Jedeme všichni!

Ať žije Slavia!

20.11.2018 Tribuna Sever

Komentáře