Slavii v následujících sedmi dnech čeká velmi perný program!

Slávisté, máme před sebou fotbalový maraton. Od tohoto pátku nás v průběhu 7 dní čekají 3 důležitá utkání.

Nejprve se 3.8. od 18.30 utkáme v Edenu s nováčkem ligy z Opavy, ze které přijede určitě velký počet fanoušků. Nesmíme se tedy nechat zahanbit, je naší povinností ukázat slezanům s kým mají tu čest porovnat síly na tribunách.

Hned o 4 dny později – tedy v úterý 7.8. od 19.30 odehraje Slavia veledůležité utkání 3. předkola kvalifikace o Ligu Mistrů. Soupeřem nám bude celek z hlavního města Ukrajiny – Dynamo Kyjev. Klub se rozhodl fanouškům vyjít maximálně vstříc a umožnil permanentkářům vstup zadarmo a navíc si každý majitel permanentky může zakoupit až 4 lístky v nejlevnější cenové kategorii. Za stejné ceny si vstupenku mohou pořídit i členové Odboru Přátel. Pro ostatní slávisty se ceny za lístky pohybují v cenové kategorii Z2. Očekáváme tedy vyprodaný Eden. Důležitost zápasu snad nemusíme nijak zvlášť zdůrazňovat. Na tento zápas vyhlašujeme akci všichni v dresech! Pojďme společně vytvořit červeno-bílé peklo! Nejkrásnější dres má doma jistě každý z Vás. Nenechte ho viset ve skříni a doražte s ním do našeho svatostánku. Pokud budeme jednotní, bude to paráda!

Slávistický týden zakončíme v pátek 10. srpna výjezdem do Mladé Boleslavi. Do města automobilů vypravíme autobusy. Výjezd už teď připravujeme, v nejbližších dnech proto očekávejte podrobnější informace. Slávisté, pojďte si s námi užít týden plný fotbalu. Pojďme si ho společně vychutnat přímo v sektorech. O zábavu, emoce a zážitky jistě nouze nebude. Slavia potřebuje hlas každého z Vás! Pojďme jí pomoc v boji o ligové body a Ligu Mistrů.

Ať žije Slavia!

02.08.2018 Tribuna Sever

Komentáře