Pro nedostatečný zájem o výjezd busem změna dopravy!

 

 

 

Jelikož jsme do Příbrami nedokázali zaplnit celý autobus Tribuny Sever (hanba, všichni se zamyslete, jestli by nebylo lepší jet autobusem spolu s ostatními, zažít spoustu zábavy, společný program atd., než jet sami po vlastní ose…), uspořádáme hromadný automobilový výjezd!

Ani kvůli této nepříjemnosti (rozuměj ostudě) ovšem nebudeme měnit náš program v tomto hornickém městě a ponecháme stejný čas srazu i odjezd z Edenu.

Takže tuto sobotu se sejdeme všichni v 11:00 před fanshopem v Edenu, vyjíždět budeme v 11:30!

Prosíme všechny, kdo mají možnost vzít auto, aby ho pro jistotu vzali, auta poté můžete v Edenu nechat a večer si je vyzvednout. Je lepší mít rezervu.

Na místech v autech se můžete domlouvat i zde v komentářích pod článkem, nebo na FB Tribuny Sever, ovšem místo v autě se na srazu najde pro každého, nikoho v Edenu nechávat nebudeme. Zároveň věříme, že se ke slávistické autové koloně připojí i tací, kteří chtěli vyjet autem po své ose! Ukažme, jak vypadá delegace z Prahy!

Ti, kteří se do plánovaných busů TS přihlásili, si můžou své peníze vyzvednout ve fanshopu, a to včetně soboty, případně se přihlásit známým tvářím přímo v sektoru v Příbrami.

Šiřte informace o společném autovém výjezdu dál, hecujte přátele, berte auta, a všichni jedeme!

 

Ať žije Slavia!

06.05.2015 Tribuna Sever

Komentáře