Kanonýr Milan Škoda vystřílel Slavii po dlouhé době vítězství. Sešívaní na něj budou chtít navázat v Příbrami a my budeme u toho!

 

Příjemné počasí, ideální sobotní termín, dostupnost od Prahy, kulturní program. Není nad čím váhat, v sobotu jedeme všichni do Příbrami! Poslední autobusový výjezd tohoto ligového ročníku nás zavede do nedalekého hornického města, sraz je v 11:00 v Edenu, odjezd 11:30! V Příbrami budeme mít dostatek času na kulturní i jiné radovánky, rozhodně nebudete litovat! Utkání na stadionu U Litavky začíná v 16:00.

Cena autobusu je 140 Kč pro člena Odboru přátel či Fanklubu, 200 Kč zaplatí nečlen. Přihlašovat se můžete tradičně ve fanshopu v Edenu, každý den od 10:00 do 17:00 kromě úterý, kdy je fanshop uzavřen. Ve čtvrtek je pak otevírací doba prodloužena do 19:00. Ti z vás, kteří se nemohou do fanshopu dostavit osobně, ozvěte se do zpráv na FB.

Ve středočeském Palermu se Slavia tradičně těší velké podpoře a o atmosféru se vždy staráme pouze my, pojeďme si užít předposlední výjezd sezony! Jedeme všichni!

 

Ať žije Slavia!

04.05.2015 Tony Clifton

Komentáře