V neděli doma proti Budějovicím, týden nato do Příbrami!

 

 

Už tuto neděli 3.5., v ideální termín od 17:00, nás čeká na domácím stadionu v Edenu jedna ze záchranářských misí proti posledním Českým Budějovicím!

Proti klubu Karla Poborského, který předvádí výkony ještě horší (pokud to vůbec jde) než naše milovaná Slavia, musíme po dlouhém čekání získat tři body! Neděle od 17 hodin je pro domácí zápas vyhovující termín, má být hezké, slunečné počasí. Utkání navíc nevysílá televize, všichni proto vezměte šály, dresy a kamarády a hurá na Tribunu Sever!

V nadcházejícím týdnu, přesněji v sobotu 9.5., nás čeká výlet do města proslulého těžbou stříbra, do Příbrami! Zápas, který startuje v 16 hodin, bude pochopitelně velmi komplikovaný, protože ve Strakově království se obtížně vítězí.

I na tento výjezd pro Vás vypravujeme autobusy Tribuny Sever, a upřímně doufáme, že účast bude o mnoho lepší, než na posledním výjezdu do Jablonce! Sraz u Edenu je naplánován na 11:00, odjezd v 11:30. Přihlašovat se můžete v našem fanshopu a to včetně již zmiňované neděle 3.5., kdy v Edenu hrajeme s Českými Budějovicemi!

Otevírací doba fanshopu:

pondělí: 10-17 h

úterý: ZAVŘENO

středa: 10- 17 h

čtvrtek: 10- 19 h

pátek: 10- 17 h

sobota: 10-17 h

neděle: 10- poslední zákazník po zápase s Dynamem

Cena za místo v autobusu je přijatelná, pro člena OP/FK 140,- Kč, nečlen zaplatí 200,- Kč! Po cestě máme znovu přichystanou zajímavou kulturní vložku, pojďme si zopakovat výbornou atmosféru z cesty do Jablonce, ať v Příbrami vidí, co se děje, když přijede delegace z hlavního města!

Jedeme všichni! Ať žije Slavia!

27.04.2015 Tribuna Sever

Komentáře